Zorginstellingen

Wanneer men in een zorginstelling terecht komt verlangt men vaak naar de gemakken van thuis; het contact met familie, dat goede boek wat in de kast staat of het favoriete TV programma om 8 uur s ’avonds.

Wij van Hertzinger kunnen deze gemakken van thuis naar de zorginstelling brengen doormiddel van WiFi internet en TV. Zo wordt het hierdoor mogelijk te videobellen met familie, het favoriete boek te lezen en/of luisteren via internet en kan iedereen zijn/haar favoriete programma’s kijken wanneer zij maar willen met een druk op de knop.

TV in de zorg

Linear en streaming. De combinatie is zo gemaakt.

Internet in de zorg

De gemakken van nu gaan vaak via het internet. Wij houden het gemakkelijk en stabiel.

Informatie in de zorg

informatie delen met patiënten kan in persoon of via de TV’s en digital signage.

Doormiddel van een centrale oplossing is het voor iedere zorginstelling mogelijk om snel gebruik te kunnen maken van TV en internet zoals thuis. Hiervoor plaatsen wij een centraal head-end waarvandaan wij via glasvezel naar de verschillende ruimtes gaan. Over deze glasvezel kan zowel internet als TV als telefonie tegelijkertijd vervoerd worden en is het dus niet nodig om onnodige bekabeling aan te brengen.

Heeft u een bestaand COAX of UTP netwerk? Ook hier kunnen onze services overheen, neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden hiervoor.

Naast het internet zoals thuis leveren wij ook de geschikte TV oplossing voor uw zorginstelling. Wij bieden meer digitale kanalen aan, waardoor u voor uw patiënten een afgestemd pakket van televisiezenders kunt aanbieden. Naast de goede kwaliteit zijn wij ook zeer voordelig. Bij ons heeft u de garantie dat u ook in de toekomst voordelig TV kunt kijken van een zeer goede kwaliteit.

Start typing and press Enter to search