WiFi toegang via Social Pay

Facebook, Instagram en email

Een onderdeel van een WiFi systeem is de toegang. Nu is er een unieke tool waar uw gasten op kunnen inloggen. Dit kan via Facebook, Instagram of email. Zeker met Facebook beschikt u direct over alle gegevens van uw nieuw aangemelde gast.

Hoe gaat het in zijn werk:

  • Uw gasten volgen u vanaf dit moment op Social Media in ruil voor super en snel WiFi internet. Uw gast tevreden en u verzameld relevante informatie van uw gast uit de Social Media profielen.
  • Terwijl uw gasten gratis WiFi gebruiken, verzamelt de software hun gegevens. Persoonlijke informatie als leeftijd, geslacht en woonplaats, maar ook contactinformatie en interesses. Op deze manier komt u erachter wie uw gasten zijn en welke voorkeuren ze hebben met betrekking tot uw bedrijf. Vanzelf worden al uw gasten in een contactenlijst opgeslagen.
  • Met deze gegevens kunt u zeer eenvoudig (of zelfs automatisch) berichten versturen naar uw gasten:
  1. Verjaardagsgroet,
  2. Welkomstbericht bij terugkerende gasten,
  3. Vraag om een recensie te plaatsen op TripAdvisor,
  4. Advertenties sturen van uw activiteiten (op leeftijd, geslacht, etc).

Er is ook een combinatie te maken tussen de Social Media toegang en toegang via een Voucher. Bijvoorbeeld de eerste 2 uur is gratis, hierna kan er een voucher worden gekocht en krijgt de gast veel meer bandbreedte toegewezen en is online voor een bepaalde duur (dag, week, maand). Ook hier is volledig in voorzien en de voucher zijn voorafgaand uit te printen en zeer gemakkelijk aan te maken.

Meer informatie Social Media

Meer informatie

WiFi toegang via Social Media

Start typing and press Enter to search