Smaragd – Amsterdam

Omdat HERTZinger dit project heeft voorzien van 8 satellietposities mogen bewoners geen satellietschotels op het balkon plaatsen of aan de gevel monteren. De bewoners kunnen meer dan 3000 free to [...]

Hogekwartier – Amersfoort

Dit project is voorzien van 8 satelliet posities, bewoners hebben een ruim aanbod aan tv kanalen vanuit de hele wereld. Het is niet toegestaan om zelf een schotel op het balkon of gevel plaatsen.

Sint Maartendreef – Utrecht

Eind mei 2016 is HERTZinger begonnen aan een nieuw project op de Sint Maartendreef. In opdracht van Portaal Utrecht heeft HERTZinger een GSO installatie aangelegd.

Eemplein – Amersfoort

Uw woning is standaard voorzien van een multimedia aansluiting waarmee satelliet televisie, digitale televisie en internet via Hertzinger mogelijk wordt.

Bloemkorf – Zaandam

Op initiatief van Woningbouwcorporatie Parteon is uw woning voorzien van een uniek satellietsysteem voor ontvangst van meer dan 800 ongecodeerde tv- en radiokanalen.

Ingelandenflat – Weesp

Dit is een renovatie project in opdracht van Technisch Buro Klomp BV bestaande uit 128 woningen. De eigenaar is De Woningbouw. HERTZINGER heeft hier een GSO installatie aangelegd.

Keulsevaart – Weesp

Er zijn hier gemeenschappelijk te gebruiken satellietschotels op het dak van het complex geplaatst (GSO).

Meidoorn – Weesp

Het is niet toegestaan satellietschotels op het balkon te plaatsen of aan de gevel te monteren. Bewoners kunnen gebruik maken van het GSO signaal.

Start typing and press Enter to search