Vakantiepark Outdoors Holten, een uniek kleinschalig vakantiepark op een werkelijk prachtige locatie

Vakantiepark Outdoors Holten, een uniek kleinschalig vakantiepark op een werkelijk prachtige locatie! 29 accommodaties op ruime kavels waaronder sfeervolle lodges, suites, glamping- en safaritenten midden in de natuur.

Wil je echt tot rust komen en genieten wat deze mooie omgeving te bieden heeft, dan ben je hier aan het juiste adres. Ook voor meetings, MTBโ€™en ย teambuilding kan je hier uitstekend terecht.

Hertzinger mocht hier een renovatie uitvoeren op het bestaande (coax)netwerk, centrale apparatuur vervangen en de onderkomens voorzien van een modem waardoor deze beschikken over de best mogelijke stabiele internetvoorziening. Hierdoor heeft het onderkomen de beschikbaarheid over tv-signaal, draadloos internet, en tevens een aantal vaste aansluitingen voor bijvoorbeeld een spelcomputer. Ook op het park zelf is gratis WiFi beschikbaar welke door Hertzinger beheerd wordt en een upgrade heeft gekregen. Kortom, hier is het geen opgave om zorgeloos te genieten op dit gastvrije vakantiepark!

Vakantiepark Holten www.outdoorsholten.nl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Hertzinger service