TV en WiFi oplossingen voor elk kantoor

Altijd een oplossing of het nu gaat om een kantoor met 3 medewerkers of met 300

Kantoor internet

Naast de bedrade internetaansluiting wordt de mogelijkheid tot WiFi steeds belangrijker. Veel medewerkers hebben een tablet en allemaal hebben ze een smartphone die zich allemaal via het via WiFi connecteren. Hierdoor zijn er veel gebruikers in een relatief klein oppervlak. Hier dient de WiFi planning op te worden aangepast. Naast een goede dekking is ook de veiligheid en afscherming van het WiFi op kantoor belangrijk. Er zijn vele verschillende WiFi Access Points waardoor er altijd een passende oplossing is te vinden voor uw situatie.

Heeft u toch ruimtes waar geen goede WiFi dekking is, kies dan voor ons MESH systeem waarbij u meerdere Access Points kunt plaatsen zonder deze op een netwerk aan te sluiten.

Kantoor TV

Er zijn diverse manieren om TV signalen aan te bieden in een kantoor omgeving, dit kan gewone digitale TV zijn maar ook een IPTV oplossing kan zeer geschikt zijn in uw situatie. De TV toestellen kunnen op afstand worden aangeschakeld met de voorkeurszender of het informatiescherm van kantoor. Heeft u alleen een UTP netwerk dan is het ook mogelijk hier ‘gewone’ TV aan te bieden (en niet alleen de meers kostbare IPTV oplossing).

Digital Signage

Op elke locatie waar gasten, klanten, bezoekers of patiënten komen is het informeren essentieel. Dit kan variëren van Way Finding (bewegwijzering), het dagprogramma, openingstijden, verschillende menuborden, wachtkamer TV of reclame.

Folders of instructies worden nauwelijks meer gelezen, de eerste vragen van consument wordt door Digital Signage afgevangen. Schermen in Landscape (horizontaal) of Portrait (verticaal) en in vele afmetingen informeren de gast, bezoeker of patiënt zodat uw medewerkers minder worden belast.

Via een softwareprogramma, wat in the cloud staat, kunnen geautoriseerde medewerkers op kinderlijk eenvoudige manier informatie op de verschillende schermen aanpassen zodat de informatie altijd actueel is. Laat ons u inspireren op het gebied van Digital Signage!

Lees meer over:

WiFi
image

WiFi is een eerste levensbehoefte geworden, WiFi moet van uitstekende kwaliteit zijn en snel werken. Dit zijn de eisen van de gasten welke vandaag een huisje huren. Het liefst een eigen WiFi modem met een vast wachtwoord.

Digitale TV
image

Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

Netwerk
image

Welk netwerk moet gebruikt worden voor TV? Is er al een netwerk of moet er een nieuw netwerk worden aangebracht.
Een coaxnetwerk, een UTP netwerk of toch een modern glasvezelnetwerk?

Aanvoer
image

Een langzame of helemaal geen internet aanvoer en er is toch internet nodig op een park, bedrijfsgebouw, woonhuis of camping?
Onze mogelijkheden; straalverbindingen, internet via satelliet, glasvezel.

Start typing and press Enter to search