TV zenders

De keuze uit het aantal TV zenders is nagenoeg ongelimiteerd. Afhankelijk van de aanvoer zijn er heel veel verschillende TV zenders beschikbaar.
Ondanks het enorme aanbod is een zenderpakket van 15 tot 30 zenders vaak voldoende, afhankelijk van het type gasten en het onderkomen. De laatste jaren wordt er door de gast ook steeds meer online gekeken via een smartphone of tablet, hierdoor is de vraag naar speciale TV zenders afgenomen (film en sport zenders).

Zakelijk TV aanbod
Wanneer u een hotel, bungalowpark of camping heeft zijn er speciale zakelijke TV pakketten welke u kunt aanbieden aan uw gasten. De diverse aanbieders (CanalDigitaal, Ziggo, KPN) hebben speciale tarieven en zenderpakketten specifiek voor uw doelgroep eventueel aangevuld met speciale zenders als Duitse, Spaanse, Italiaanse, Engelse, Chinese zenders.

In overleg met u bepalen wij samen het zenderpakket en onderzoeken voor u de beste, meest betrouwbare en meest voordelige keuze. Er zijn al volwaardige zenderpakketten beschikbaar waarin alle publieke en commerciële Nederlandse zenders zijn opgenomen, voor nog geen 3 euro per maand per aansluiting. Sluit u in de winter, hier kunnen wij ook rekening mee houden in de totaalberekeningen.

Canal Digitaal - Hertzinger Partner

Canal Digitaal

Veelvuldig wordt als aanvoer van de TV zenders satelliet toegepast. Via de satelliet zijn meer dan 2.000 zenders beschikbaar waaronder ook alle Nederlandse publieke en commerciële zenders. Deze Nederlandse pakketten worden door ons aangeboden via onze TV partner CanalDigitaal. Diverse zakelijke TV pakketten zijn beschikbaar tegen hele scherpe tarieven en vaak veel voordeliger dan TV abonnementen bij de reguliere TV aanbieders. Laat u vrijblijvend informeren omtrent de tarieven toegespitst op uw situatie.

Officiele KPN partner

KPN

KPN heeft drie verschillende mogelijkheden tot aanvoer van de TV zenders:

  1. Via ZTV Interactief. Hierbij krijgt elke aansluiting een eigen Settop box waarbij een groot TV pakket wordt aangeboden. Dit systeem kan heel eenvoudig worden geïmplementeerd, de enige voorwaarde is dat er een (goede) internetaanvoer beschikbaar is. Met ZTV Interactief kunt u als hotel, recreatiepark of B&B ook een eigen informatiepagina toevoegen én u kunt eenvoudig voor een bepaalde periode stoppen met de dienst (bijvoorbeeld wintersluiting).
  2. ZTV Classic (IPTV). Wanneer KPN in een glasvezelverbinding kan voorzien zijn er drie zenderpakketten beschikbaar wat in een IPTV multicast wordt aangeboden. Basis pakket met 30 zenders, Plus pakket met 50 zenders en maatwerk ± 150 zenders. Alle of een gedeelte van deze zenders kunt u doorzetten in uw hotel of park waarbij dit als IPTV kan worden aangeboden of als reguliere digitaal TV pakket over coaxkabel (DVB-C of DVB-T).
  3. Nagenoeg overal in Nederland kan het nieuwe Digitenne pakket worden ontvangen met een eenvoudige buitenantenne. Deze zenders kunnen worden vrij geschakeld en als IPTV stream of digitale TV (coax) zenderpakket in het hotel of park worden aangeboden. Belangrijk is wel dat de ontvangers (TV toestellen) geschikt zijn voor HEVC (H.265).
Officiele Ziggo Partner

Ziggo

Ziggo heeft twee verschillende mogelijkheden tot aanvoer van de TV zenders:

  1. Wanneer in de buurt een Ziggo glasvezelverbinding beschikbaar is kunnen wij voorzien in een ruim zenderpakket wat in een IPTV multicast wordt aangeboden. Alle of een gedeelte van deze zenders kunt u doorzetten in uw hotel of park waarbij dit als IPTV kan worden aangeboden of als reguliere digitaal TV pakket over coaxkabel (DVB-C of DVB-T).
  2. Digitale TV. Op alle Ziggo aansluitingen is het digitale Ziggo TV pakket beschikbaar als zakelijke aanvoer van TV zenders. Dit TV pakket is 1 op 1 door te zetten op een bestaand coaxnetwerk zonder extra centrale apparatuur te plaatsten. Wanneer er op het netwerk ook een eigen internetsysteem wordt aangeboden dan kan dit alleen een (Televes) Ethernet over coax systeem zijn (geen eigen DOCSIS internetsysteem).

Nabuurrechten 
Ongeacht de uiteindelijke TV aanbieder (aanvoer type) bent u als zakelijke aanbieder verplicht nabuurrechten af te dragen aan diverse instanties waaronder Buma en Videma. Horeca Nederland heeft hiervoor speciale ledentarieven (klik hier voor de link).

Zakelijke TV pakketten

Onderstaande TV pakketten zijn de Nederlandse TV pakketten. Deze kunnen aangevuld worden met diverse andere zenders zoals Duitse, Engelse en special interest zenders.

Hotel Herberg Binnen

Na een grondige verbouwing heeft Hotel Herberg Binnen 8 royale en prachtig ingerichte hotelkamers weten te realiseren! Wij hebben hier zowel de televisie als Wifi oplossingen verzorgd en met de [...]

Control ROOM 45

Een mobiele opdracht van Room 45. TV en 4G internet maar iedere week op een andere locatie. De mobiele hotelkamers staan tijdelijk op b.v. festivals en evenementen.

UplandParcs Bergblick Winterberg

Prachtige appartementen van UplandParcs te Winterberg zijn voorzien van LG tv toestellen. Deze TV toestellen beschikken over een ingebouwde satelliet tuner voor ontvangst van de Nederlandse en [...]

Start typing and press Enter to search