Ikusi Device manager

[dt_gap height=”30″]

Via een STB software tool welke in het Ikusi IPTV FLOW ontvangststation wordt geactiveerd herkennen IP-TV Settop boxen de IP stream en zijn de diverse TV zenders te ontvangen zonder dat de Settop boxen geprogrammeerd hoeven te worden. Ook de Samsung en LG TV toestellen met een ingebouwde Settop box (connected TV) zullen deze stream begrijpen en als TV zenders doorgeven. Dit systeem is niet interactief maar is eenvoudig in te stellen en behoeft geen wekelijks of maandelijks onderhoud (gegevens wijzigen).

Device manager Hotel TV
Door gebruik te maken van de Device manager kunt u groepen met TV toestellen aanmaken. Bijvoorbeeld voor een standaard kamer en een luxe kamer waarbij meer TV zenders beschikbaar zijn. Mochten er zenders wisselen of bijkomen dan leest de IPTV Settop box en het Connected TV toestel zelf de nieuwe zenderlijst in. U hoeft dus nooit meer alle kamers af om een nieuwe zenderlijst in te programmeren!

Device manager bar en lounge
De TV toestellen (of zelfs een beamer) kunnen met de Device manager worden aangestuurd zodat deze aangezet worden of in stand-by worden gezet en er kan een voorkeuze zender worden geselecteerd.

[dt_gap height=”20″]

Meer informatie Ikusi Flow en Device manager

[dt_gap height=”5″]
[dt_gap]

Brochure

Ikusi FlOW

[dt_gap]
[dt_gap height=”40″]

Start typing and press Enter to search