Recreatie internet via satelliet

Voor mensen met een caravan, camper, boot of tweede huis biedt Hertzinger Internet de mogelijkheid om op vakantie van snel internet te genieten. Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos; mensen kunnen nu dus internet mee op reis nemen. Door de toename van mobiel dataverkeer met toepassingen als WhatsApp kunnen mobiele kosten op vakantie nog wel eens oplopen. Met internet via de satelliet kan eenvoudig een wifi-netwerk worden gemaakt rond de caravan of kan vanaf de boot contact worden gezocht met het thuisfront. Zie de afbeelding onderstaand voor het uitzendgebied waarin u het Hertzinger internet systeem kunt gebruiken.

Altijd, overal en direct beschikbaar
Een groot voordeel is dat het netwerk al beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt genieten van een volwaardige internetverbinding. Met een kleine schotel en een router (met eventueel een WiFi modem) kunt u in geheel centraal Europa direct online zijn. De geboden snelheid is momenteel 20 Mbps, ruim voldoende om video’s te bekijken, te emailen en VoIP diensten te gebruiken. Het is ook mogelijk dezelfde schotel te gebruiken voor de ontvangst van TV zenders via de ASTRA 1 en de ASTRA 3, waarmee u alle Nederlandse publieke en commerciĆ«le zenders, in High Definition, kunt bekijken.

Internet abonnement
Er zijn diverse pakketten beschikbaar afhankelijk van het verbruik (volume) maar altijd met een snelheid tot 20Mbps. Wanneer het volume wordt overschreden van het betreffende pakket kan er online extra volume worden gekocht.

Bellen
Met het Hertzinger internet systeem kan er optioneel worden getelefoneerd. Met deze VoIP (Voice over IP) telefonie kan er zeer voordelig worden getelefoneerd waarbij geen vertragingen optreden, er is nauwelijks verschil tussen een vaste verbinding of het Hertzinger systeem.

Prijslijst

Internet via Satelliet Recreatie

Ontvangstgebied

Recreatie

Start typing and press Enter to search