Hertzinger internet tv wifi buitenland
Internet tv wifi buitenland hertzinger televes auto berg sneeuw buitenland camping roan

WiFi internet & TV Roan Campings – Bella Terra

Ook dit jaar hebben Roan Campings en HERTZinger weer samengewerkt! Het Roan-project is een fantastisch project en wij van HERTZinger zijn er zeer blij mee. In twee maanden tijd is er internet en televisie gerealiseerd op campings binnen Europa.

Ik ga op reis en ik neem mee… een satellietschotel.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest het het realiseren van de televisie- en internetdienst voor de Roan Campings. Zo ook voor Camping Bella Terra. Dit project was net wat anders dan de andere. In de verte konden we genieten van een prachtig berglandschap. Uiteraard hebben wij hier een foto van gemaakt. Met een positieve instelling en superveel kabels en schotels hebben wij ook dit project afgerond.

Met het systeem wat wij bieden zorgen wij dat Roan haar gasten een stabiel en snel WiFi internet en TV kan aanbieden, niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Onze internetsystemen worden volledig gemanaged waarmee wij de meest optimale combinatie kunnen maken tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (backbone) en het aantal WiFi Access Points. Als de gasten verbinding maken met het internet komen ze terecht op de landingspagina met hierop Roan-, camping-, en omgevings-informatie.
Ook is de camping voorzien van het TV signaal van ASTRA 1 en ASTRA 3 satellieten via een multiswitch systeem.

Wij hebben naar tevredenheid gewerkt, niets gaat te ver voor HERTZinger.

Projectnaam:

Roan Campings Bella Terra

Diensten:

  • Internet verbinding
  • Televisie
  • WiFi netwerk
WiFi Landingspagina Roan Camping Holidays