Smaragd – Amsterdam

Omdat HERTZinger dit project heeft voorzien van 8 satellietposities mogen bewoners geen satellietschotels op het balkon plaatsen of aan de gevel monteren. De bewoners kunnen meer dan 3000 free to [...]

Hogekwartier – Amersfoort

Dit project is voorzien van 8 satelliet posities, bewoners hebben een ruim aanbod aan tv kanalen vanuit de hele wereld. Het is niet toegestaan om zelf een schotel op het balkon of gevel plaatsen.

Sint Maartendreef – Utrecht

Eind mei 2016 is HERTZinger begonnen aan een nieuw project op de Sint Maartendreef. In opdracht van Portaal Utrecht heeft HERTZinger een GSO installatie aangelegd.

Eemplein – Amersfoort

Uw woning is standaard voorzien van een multimedia aansluiting waarmee satelliet televisie, digitale televisie en internet via Hertzinger mogelijk wordt.

Bloemkorf – Zaandam

Op initiatief van Woningbouwcorporatie Parteon is uw woning voorzien van een uniek satellietsysteem voor ontvangst van meer dan 800 ongecodeerde tv- en radiokanalen.

Ingelandenflat – Weesp

Dit is een renovatie project in opdracht van Technisch Buro Klomp BV bestaande uit 128 woningen. De eigenaar is De Woningbouw. HERTZINGER heeft hier een GSO installatie aangelegd.

Keulsevaart – Weesp

Er zijn hier gemeenschappelijk te gebruiken satellietschotels op het dak van het complex geplaatst (GSO).

Meidoorn – Weesp

Het is niet toegestaan satellietschotels op het balkon te plaatsen of aan de gevel te monteren. Bewoners kunnen gebruik maken van het GSO signaal.