Een aantal van onze klanten:

Mediamarkt
Landgoed Kerkendel
Hof Het Zuiden
Allure De Lucht
Center Parcs
Postillion
Avro Tros
Hotelschool Den Haag
Recron
West Cord Hoge Veluwe
Oasis Parcs
Room 45
Landal GreenParks
Rabobank

Onderstaand vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.

Mobiele verbindingen voor Room 45 / Unit 45

Control ROOM 45

Een mobiele opdracht van Room 45. TV en 4G internet maar iedere week op een andere locatie. De mobiele hotelkamers staan tijdelijk op b.v. festivals en evenementen.

UplandParcs Bergblick te Winterberg zijn voorzien van LG tv toestellen

UplandParcs Bergblick Winterberg

Prachtige appartementen van UplandParcs te Winterberg zijn voorzien van LG tv toestellen. Deze TV toestellen beschikken over een ingebouwde satelliet tuner voor ontvangst van de Nederlandse en Duitse TV zenders.

Roessingh Centrum voor Revalidatie

Roessingh Centrum voor Revalidatie

Roessingh Centrum voor Revalidatie heeft gekozen voor een digitaal TV ontvangststation. Hiermee kan geheel zelfstandig het zenderpakket samen gesteld worden.

Camping Ronostrand

Op camping Ronostrand heeft HERTZinger een nieuw WiFi systeem geïnstalleerd. Alle Access Points worden gevoed via de bestaande coaxkabel door gebruik te maken van onze Televes Coaxdata oplossing.

Hotel de Rijper Eilanden

Hotel de Rijper Eilanden

Hotel de Rijper Eilanden is voorzien van digitale TV, hiermee ontstaat de mogelijkheid om geheel zelfstandig een zenderpakket samen te stellen. Naast het televisiepakket van Canal Digitaal is het ook mogelijk om ‘free to air’ kanalen toe te voegen.

Bungaloparck tulp en zee te noordwijk

Bungalowparck Tulp & Zee te Noordwijk

Voor bungalowparck Tulp & Zee hebben we zowel internet diensten en televisie kunnen realiseren. Een ontvangststation van Televes met 4 satelliet modules en een prima beeld kwaliteit. Voor het internet hebben we het bestaande coaxnetwerk gebruikt.

landclub ruinen drenthe

Landclub Ruinen

Landclub Ruinen is voorzien van internet en een wifi netwerk over het gehele park. De gasten in de vaste accommodaties maken gebruik van een eigen wifi modem. Met het nieuwe netwerk is zowel het bereik als de snelheid aanzienlijk verbeterd.

Smaragd Amsterdam GSO

Smaragd – Amsterdam

Omdat HERTZinger dit project heeft voorzien van 8 satellietposities mogen bewoners geen satellietschotels op het balkon plaatsen of aan de gevel monteren. De bewoners kunnen meer dan 3000 free to air televisie kanalen ontvangen.

Hogekwartier Amersfoort Wifi Internet tv GSO

Hogekwartier – Amersfoort

Dit project is voorzien van 8 satelliet posities, bewoners hebben een ruim aanbod aan tv kanalen vanuit de hele wereld. Het is niet toegestaan om zelf een schotel op het balkon of gevel plaatsen.

Televes internet tv buitenland vakantie wifi camping HSO Hertzinger

Roan Camping – Eden

Ook dit jaar hebben Roan Camping Holidays en HERTZinger weer samengewerkt! In twee maanden tijd is er internet en televisie gerealiseerd op diverse campings binnen Europa. Wat een geweldige uitdaging!

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger

Roan Camping – San Vito

Het Roan-project is een fantastisch project en wij van HERTZinger zijn er zeer blij mee. In twee maanden tijd is er internet en televisie gerealiseerd op diverse campings binnen Europa.

Sint Maartendreef – Utrecht

Eind mei 2016 is HERTZinger begonnen aan een nieuw project op de Sint Maartendreef. In opdracht van Portaal Utrecht heeft HERTZinger een GSO installatie aangelegd.

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger

Roan Camping – Union Lido

Het HERTZinger team bezoekt Spanje, Italië, Kroatië en Frankrijk om de mobile homes van Roan te voorzien van internet en/of TV. Een prachtige opdracht!

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger

Roan Camping – Albatros

Ook dit jaar hebben Roan Camping Holidays en HERTZinger weer samen gewerkt! Het HERTZinger team bezoekt diverse campings in Spanje, Frankrijk, Italie en Kroatië. Wat een geweldige uitdaging!