Een aantal van onze klanten:

Mediamarkt
Landgoed Kerkendel
Hof Het Zuiden
Allure De Lucht
Center Parcs
Postillion
Avro Tros
Hotelschool Den Haag
Recron
West Cord Hoge Veluwe
Oasis Parcs
Room 45
Landal GreenParks
Rabobank

Onderstaand vindt u een selectie van onze gerealiseerde projecten.

Camping Ronostrand

Op camping Ronostrand heeft HERTZinger een nieuw WiFi systeem geïnstalleerd. Alle Access Points worden gevoed via de bestaande coaxkabel door gebruik te maken van onze Televes Coaxdata oplossing.

Smaragd Amsterdam GSO

Smaragd – Amsterdam

Omdat HERTZinger dit project heeft voorzien van 8 satellietposities mogen bewoners geen satellietschotels op het balkon plaatsen of aan de gevel monteren. De bewoners kunnen meer dan 3000 free to air televisie kanalen ontvangen.

Hogekwartier Amersfoort Wifi Internet tv GSO

Hogekwartier – Amersfoort

Dit project is voorzien van 8 satelliet posities, bewoners hebben een ruim aanbod aan tv kanalen vanuit de hele wereld. Het is niet toegestaan om zelf een schotel op het balkon of gevel plaatsen.

Televes internet tv buitenland vakantie wifi camping HSO Hertzinger

Roan Camping – Eden

Ook dit jaar hebben Roan Camping Holidays en HERTZinger weer samengewerkt! In twee maanden tijd is er internet en televisie gerealiseerd op diverse campings binnen Europa. Wat een geweldige uitdaging!

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger

Roan Camping – San Vito

Het Roan-project is een fantastisch project en wij van HERTZinger zijn er zeer blij mee. In twee maanden tijd is er internet en televisie gerealiseerd op diverse campings binnen Europa.

Sint Maartendreef – Utrecht

Eind mei 2016 is HERTZinger begonnen aan een nieuw project op de Sint Maartendreef. In opdracht van Portaal Utrecht heeft HERTZinger een GSO installatie aangelegd.

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger

Roan Camping – Union Lido

Het HERTZinger team bezoekt Spanje, Italië, Kroatië en Frankrijk om de mobile homes van Roan te voorzien van internet en/of TV. Een prachtige opdracht!

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger

Roan Camping – Albatros

Ook dit jaar hebben Roan Camping Holidays en HERTZinger weer samen gewerkt! Het HERTZinger team bezoekt diverse campings in Spanje, Frankrijk, Italie en Kroatië. Wat een geweldige uitdaging!

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger

Roan Camping – Marina di Venezia

In opdracht van Roan Camping Holidays gaat het HERTZinger team Europa bezoeken. Een geweldige opdracht en uitdaging om een passende planning te maken voor het installatie team.

Domaine de Chalain satelliet internet buitenland tv wifi

Roan Camping – Le Val de Bonnal

Roan Camping Holidays en HERTZinger hebben weer samengewerkt! In twee maanden tijd is er internet en televisie gerealiseerd op diverse campings binnen Europa. We zijn gestart bij Camping Le Val de Bonnal in Frankijk!

Schotel wifi internet tv roan plattegrond

Roan Camping – L’ideal

Ook dit jaar hebben Roan Campings en HERTZinger weer samengewerkt! In twee maanden tijd is er internet en televisie gerealiseerd op campings binnen Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië.