WiFi project Vakantiepark Hekkeland

In de plaats Formerum, Terschelling, ligt het centraal gelegen vakantiepark Hekkeland. Met het strand op loop en fietsafstand, het wrakkenmuseum praktisch naast de deur en een Jumbo om de hoek biedt vakantiepark Hekkeland alle facetten voor een prachtige vakantie.

Internet over coax

Voor het seizoen van 2021 heeft  vakantiepark Hekkeland ons gevraagd om het internet in de accommodaties te verbeteren. Met een al bestaande aanvoerlijn van Ziggo hebben wij een internet over Coax gerealiseerd. Bij de aanvoerlijn is een management router en een Televes CoaxBox opgehangen om vervolgens het internet over het bestaande coaxnetwerk te sturen. Op sommige plekken was het nodig het netwerk iets te verbeteren waardoor de oude connectoren en verdelers zijn vervangen.

Eenmaal in de accommodatie hebben wij een Televes Coaxdata modem geplaatst. Door het verkeer goed te managen met de management router kunnen de gasten van Vakantiepark Hekkeland gebruik maken van WiFi zoals thuis.

Operationeel internet beheer

Ook maakt Vakantiepark Hekkeland gebruik van het Operationeel Internet Beheer. Via de managent router creëren wij inzicht in het internetverbruik van de camping. Niet alleen is hier te zien hoeveel gebruikers er actief zijn geweest in een bepaalde periode er is ook te zien hoeveel internet er daadwerkelijk is verbruikt en (met gebruik van Coaxdata modems) waar dit is verbruikt.

Ondanks de winterkou tijdens de installatie is ook dit project goed verlopen. Wij wensen Vakantiepark Hekkeland een fantastisch, internet ontzorgd, seizoen toe!

Projectnaam:

Vakantiepark Hekkeland

Diensten:

  • Internet
  • WiFi zoals thuis
Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search