WiFi internet & TV op ’t Vosseven – Stamproy

[dt_gap height=”20″]

Gelegen in de zuidelijkste provincie van Nederland, ligt bungalowpark ’t Vosseven. Rondom bungalowpark ’t Vosseven zijn verschillende activiteiten mogelijk: Winkelen in Roermond en Maastricht of het bezoeken van onze buurlanden Duitsland en België. Daarnaast is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van WiFi en TV in bungalowpark ’t Vosseven.

Voorheen had bungalowpark ’t Vosseven Stamproy wel televisie, maar nog geen internet over het gehele park. Tegenwoordig speelt het beschikken over WiFi en TV een grote rol bij het boeken van de vakantie. De gasten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij Allurepark ’t Vosseven.

Over het gehele park is er WiFi netwerk gerealiseerd. Voor de distributie naar de WiFi access points is er gebruik gemaakt van de bestaande coaxkabeling, waar speciale coaxmodems zijn ingezet met een capaciteit van 400Mbps. Ook wordt de internetback-bone en het gehele gebruik gemanaged en op afstand gecontroleerd.
Naast het realiseren van het volledige WiFi netwerk op bungalowpark ’t Vosseven, hebben wij het TV ontvangststation gemoderniseerd. Alle plekken hebben nu naast alle analoge zenders ook beschikking over digitale TV zenders (DVB-T techniek).

Op deze wijze hebben wij de accommodatie voorzien van een internet- en TV-dienst, zonder een grote ingrijpende operatie op het park.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van internet en TV, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende internet en TV oplossing hebben ontworpen voor Bungalowpark ’t Vosseven.

Projectnaam:

’t Vosseven

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten:

  • Internet verbinding
  • Straalverbinding
  • WiFi netwerk
  • Access control
  • Televisie

[dt_divider style=”thin” /]

Start typing and press Enter to search

Allurepark De Krakeling Wifi en TV projectL'Etoile d'Argens - Roan Campings