WiFi internet & TV op Roan campings-  Le Ranc Davaine

[dt_gap height=”20″]

Het WiFi netwerk van HERTZinger gaat verder dan ooit te voren. HERTZinger is in opdracht van Roan aan de slag gegaan in Europa. Verschillende campings in Frankrijk, Italië en Kroatië zijn voorzien van WiFi netwerk.

Tot op heden was er geen internetverbinding voor de Roan gasten van Le Ranc Davaine. De beschikking over WiFi internet speelt tegenwoordig een belangrijke rol bij het boeken van een vakantie. De klanten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit echter, het is niet makkelijk voor Roan om een bijpassend systeem te vinden wat, ten eerste voldoet aan de huidige eisen, maar ook kwaliteitsvol en toekomstgericht te werk gaat. HERTZinger biedt hier de oplossing voor. Zo ook bij La Ranc Davaine.

De opdrachtgever Roan Campings heeft gekozen voor de plaatsing van een internetsysteem met in elke mobilehome een WiFi Access Point. Om deze caravancluster te voorzien van internet is er besloten de backbone verbinding door middel van internet via satelliet te laten verlopen. Vanaf de centrale internet via satelliet schotel worden de diverse mobilehomes met een coaxkabel ontsloten. In elke mobilehome is een WiFi coaxmodem geplaatst. Doordat er toch internet is aangebracht zijn alle mobilehomes tijdens installatie ook voorzien van het TV signaal van de ASTRA 1 en ASTRA 3 satellieten via een multiswitch systeem.

Met dit systeem zorgen wij dat Roan haar gasten een stabiel en snel WiFi internet en TV kan aanbieden, niet alleen voor in 2015, maar ook voor de komende jaren. Onze internetsystemen worden volledig gemanaged waarmee wij de meest optimale combinatie kunnen maken tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (backbone) en het aantal WiFi Access Points. Het managementsysteem wordt durend het seizoen gemonitord en één maal per jaar bijgesteld naar de dan optimale situatie. Met deze oplossing kunnen de gasten gebruik maken van het WiFi internet altijd startent op de Roan landingspagina met hierop Roan-, camping- en omgevings-informatie.

Wij hebben naar tevredenheid gewerkt, niets gaat te ver voor HERTZinger.

Camping:

Le Ranc Davaine

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten:

  • Satelliet televisie
  • Straalverbinding
  • WiFi netwerk
  • Televisie

[dt_divider style=”thin” /]

[dt_gap height=”20″]
WiFi Landingspagina Roan Camping Holidays
[dt_quote animation=”bounce”]Update! Ook dit jaar (2016) zijn wij weer naar Camping Le Ranc Davaine gegaan. We hebben de camping dit jaar voorzien van vier TV aansluitingen.[/dt_quote]

Start typing and press Enter to search

WiFi project Roan Campings La Grand'TerreWiFi Project Bospark Garderen