RHO Hotel – Amsterdam

[ultimate_spacer height=”20″]

Toegang tot internet wordt door veel mensen als primaire levens behoefte gezien. Door de toename van gadgets als Iphone, Ipad, Smartphone, Tablet PC, Laptop, en het gebruik van sociale media is er een grote behoefte ontstaan aan de beschikbaarheid van internet. Deze groeiende groep potentiële gasten zien internet als een essentiële service.

De klanten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit, echter het is niet makkelijk voor RHO Hotel te Amsterdam om een bijpassend systeem te vinden wat, ten eerste voldoet aan de huidige eisen, maar ook kwaliteitsvol en toekomstgericht te werk gaat.. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij RHO Hotel.

De opdrachtgever van RHO Hotel heeft gekozen voor internet aanvoer door middel van de back-bone. Voor de aanvoer wordt de bestaande KPN lijn gebruikt. In totaal zijn er 11 plafonniere Access Points (hierna: AP’s) geplaatst. Deze AP’s worden aangesloten op de bestaande UTP bekabeling. De AP’s beschikken over een 2,4 GHz en 5GHz antenne/radiokaart waardoor deze AP’s de komende jaren meegroeien met de behoefte van de gasten. Doordat er 11 AP’s zijn geplaatst is er een totale capaciteit van ongeveer 330 devices (gebruikers). Ook hebben wij voor RHO Hotel een ladingspagina gemaakt waar de gasten op terecht komen als zij zich verbinden met de WiFi. De landingspagina wordt volledig naar de hand gemaakt naar uw wensen, in dit geval naar de wensen van RHO Hotel.

Op deze wijze hebben wij de accommodatie voorzien van een WiFi-dienst, zonder een grote ingrijpende operatie op het hotel.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van WiFi, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende WiFi oplossing hebben ontworpen voor RHO Hotel.

Projectnaam:
RHO Hotel

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten: 

Internetverbinding
WiFi netwerk
Access control
Televisie

[dt_divider style=”thin” /]

RHO hotel Amsterdam WiFi Internet

Start typing and press Enter to search

Roan Campings - Villaggio Turistico EuropaStella Maris Ibiza Schotels HD tv