TV en internet op Recreatiepark De Lucht – Renswoude

[dt_gap height=”20″]

Gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug tussen de bossen en weilanden ligt Recreatiepark De Lucht. Op het gezellige familiepark kun je gebruik maken van de speeltuin, manege, dierenwei en een binnen/buiten zwembad. Nu is het ook mogelijk om gebruik te maken van de digitale TV en WiFi internet op het park.

Tegenwoordig speelt het beschikken over TV een grote rol bij het boeken van de vakantie. De gasten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij Recreatiepark De Lucht.

Recreatiepark De Lucht , hebben wij het TV ontvangststation gemoderniseerd. Alle plekken hebben nu naast alle analoge zenders ook beschikking over digitale TV zenders (DVB-T techniek).

Op deze wijze hebben wij de accommodatie voorzien van een TV-dienst, zonder een grote ingrijpende operatie op het park.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van TV, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende TV oplossing hebben ontworpen voor Recreatiepark De Lucht.

Projectnaam:

Allurepark De Lucht – Renswoude

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten:

  • Digitale televisie
  • Internet
  • Straalverbinding

[dt_divider style=”thin” /]

[dt_gap height=”20″]
landingspagina laagkanje internet wifi
[ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”5″ height_on_tabs_portrait=”5″ height_on_mob_landscape=”3″ height_on_mob=”3″][dt_quote]Update!┬áIn 2016 is er een WiFi systeem ge├»nstalleerd bij Recreatiepark de Lucht. Het systeem bestaat uit een coaxnetwerk. Voor de internetaanvoer is gekozen voor straalverbinding doorgevoerd vanuit Amersfoort. Ook hebben wij een landingspagina geleverd aan het park, zie afbeelding voor een voorbeeld van zo’n pagina.[/dt_quote]

Start typing and press Enter to search

Plattegrond Roan internet camping tv wifi buitenland vakantie satelliet ontvangstInternet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger