WiFi & TV project Recreatiepark de Groote Vliet

[dt_gap height=”20″]

De beschikking over televisie en WiFi speelt een grote rol bij het boeken van een vakantie. De klanten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit, echter is het niet makkelijk voor De Groote Vliet om een bijpassend systeem te vinden wat, ten eerste voldoet aan de huidige eisen, maar ook kwaliteitsvol en toekomstgericht te werk gaat.. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij Recreatiepark de Groote Vliet.

We hebben De Groote Vliet voorzien van WiFi internet modems, drie masters en DTV. Ze hebben ervoor gekozen om zelf de modems in de huisjes te plaatsen.

Voor de televisie wordt er gebruik gemaakt van ASTRA 1 en ASTRA 3.

ASTRA 119,2° E5
ASTRA 323,5° E7

 

Op deze wijze hebben wij de accommodatie voorzien van een internet- en TV-dienst, zonder een grote ingrijpende operatie op het park.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van internet en TV, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende oplossing hebben ontworpen voor Recreatiepark De Groote Vliet.

Projectnaam:

Recreatiepark de Groote Vliet

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten:

  • Internet verbinding
  • WiFi netwerk
  • DTV

[dt_divider style=”thin” /]

[dt_gap height=”20″]
landingspagina laagkanje internet wifi
[ultimate_spacer height=”20″ height_on_tabs=”5″ height_on_tabs_portrait=”5″ height_on_mob_landscape=”3″ height_on_mob=”3″]

Start typing and press Enter to search

Hotel de Rijper Eilanden