TV project Kasteel de Hooge Vuursche

Tussen de bossen van Baarn ligt Kasteel de Hooge Vuursche. Een prachtige locatie voor trouwerijen, zakelijke evenementen of andere speciale gelegenheden, vol met geschiedenis en verhalen. Na een tot in de puntjes verzorgde dag kunt u zich hier terugtrekken in een van de 19 luxe hotelkamers waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht of lekker kunt relaxen met uw favoriete TV programma.

Voorheen maakte Kasteel de Hooge Vuursche gebruik van analoge TV van Ziggo. Omdat Ziggo de analoge TV in de regio van Kasteel de Hooge Vuursche per februari uit faseert en overging op een digitaal aanbod had Kasteel de Hooge Vuursche de wens met deze overgang ook de TV’s te vervangen.

Philips

Alles bij Kasteel de Hooge Vuursche is van kwaliteit en zo ook de TV’s. Daarom is er gekozen voor Philips waarbij er gebruik wordt gemaakt van meerdere modellen. Iedere kamer in het kasteel is namelijk anders en vraagt daarom ook om een ander type TV, muurbeugel of plaatsing. De oude TV’s hebben wij gedemonteerd.

CMND

Om gasten net dat extraatje te geven heeft Kasteel de Hooge Vuursche er ook voor gekozen een Philips CMND aan te schaffen. Dit is een informatieschil welke op het scherm wordt getoond. Dit kan een welkomscherm zijn maar ook een vervanger van het hotelboek. Het is hiermee mogelijk een welkomstgroet op de TV te tonen wanneer de mensen aankomen, het menu van het restaurant te tonen of uw gasten te laten wegdromen bij een knisperend haardvuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer het TV toestel wordt aangezet komt deze altijd in het door u gekozen (en ontworpen) welkomst- en informatiescherm. Door de Philips CMND server worden alle gegevens via de coaxkabel naar de TV toestellen gebracht. De server zelf kunt u via een PC benaderen en de gegevens invoeren of wijzigen. Hiermee kunt u de informatie regelmatig bijwerken om uw gasten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in en rondom uw hotel.

Product as a Service (PAAS)

Kasteel de Hooge Vuursche heeft ervoor gekozen deze oplossing af te nemen in ons Product as a Service (PAAS) model. Dit houdt in dat wij alle producten en diensten voorfinancieren voor een vast bedrag per maand. Hier komt bij dat wij alle service tot ons nemen. Hiermee ontzorgen wij u als ondernemer zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is, uw gasten.

Wij van Hertzinger zijn enorm blij met het verloop van dit project. Niet alleen zijn wij trots op de samenwerking met Philips, wij zijn ook trots op het feit dat wij zo’n mooie en historische locatie hebben kunnen voorzien van een kwaliteitsoplossing.

Projectnaam:

Kasteel de Hoge Vuursche

Diensten:

  • TV toestellen
  • CMND
  • PAAS
Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search