TV in Hotelschool The Hague locatie Amsterdam

[dt_gap height=”20″]

Vanaf 1 augustus is Hotelschool The Hague ook gevestigd in Amsterdam. Alle studentenwonigen en de hotelkamers zijn voorzien van een uiterst modern digitaal TV systeem.

De beschikking over televisie speelt een grote rol bij het zoeken van een huisvesting of boeken van een hotelkamer. De klanten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij Hotelschool The Hague.

De gehele distributie van de TV zenders wordt via UTP (computer bekabeling) gerealiseerd. Op alle kijkpunten is door ons tevens een LG TV toestel geleverd en geplaatst voorzien van Pro Centric. Met het LG Pro Centric systeem is er een informatievoorzieningssysteem op alle TV’s beschikbaar.

Alle TV zenders worden via satelliet ontvangen (DVB-S – DVB-S2) en omgezet naar DVB-C. De LG TV toestellen zijn voorzien van een digitale (DVB-C) tuner en kunnen hierdoor de zenders in hoge kwaliteit weergeven. Doordat het Pro Centric systeem aanwezig is worden alle zenders ook met eigen logo weergegeven en kunnen alle TV toestellen bij zenderaanpassingen direct in één handeling worden geprogrammeerd.

Op deze wijze hebben wij de accommodatie voorzien van een TV-dienst, zonder een grote ingrijpende operatie op het gebouw.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van TV, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende TV oplossing hebben ontworpen voor Hotelschool The Hague.

Opdrachtgever:

Hotelschool The Hague

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten:

  • Satelliet televisie
  • Digitale televisie

[dt_divider style=”thin” /]

Start typing and press Enter to search

Hotel-tv-internetWiFi project Roan Campings Aluna