WiFi project Havenresort Terherne

In het door water omgeven Terherne ligt het Havenresort Terherne. Hier kanmen overnachten in luxe havenwoningen waar de klassieke schepen voor de deur liggen. Omdat het tussen het Sneekermeer en de Terhernster Poelen in ligt zijn de mogelijkheden voor (water)pret en activiteiten eindeloos. Alle facetten dus voor een prachtige vakantie.

Eind 2020 heeft Havenresort Terherne ons benaderd om het bestaande WiFi internet systeem te verbeteren voor de 18 havenwoningen. Omdat er al een bestaand coaxnetwerk naar de woningen lag, was het al snel besloten om een internet over coax systeem te plaatsen.

Via een managementserver en 1 Televes Coaxdata Masters is het binnenkomende Ziggosignaal over het bestaande coaxnetwerk gestuurd. Waardoor er vrij eenvoudig een Televes Coax data modem kon worden aangesloten in de woningen en de gasten van Havenresort Terherne aankomend seizoen niet alleen kunnen genieten van het uitzicht op de haven maar ook van WiFi zoals thuis.

Nadat alle modems, master en server waren voor geconfigureerd en getest op ons kantoor in Leusden verliep de installatie voorspoedig. Onze monteur Marcel had alles in één dag geïnstalleerd en kon Havenresort Terherne zonder lange onderbrekingen zich snel weer richten op de voorbereidingen van het seizoen van 2021. Wij wensen hen dan ook een fantastisch seizoen toe!

Projectnaam:

Havenresort Terherne

Diensten:

  • WiFi netwerk
  • WiFi zoals thuis
Related Projects

Start typing and press Enter to search

WiFi op camping 't Woutershok