WiFi internet op Camping ’t Reestdal

[dt_gap height=”20″]

Camping ’t Reestdal draagt met optimale inzet bij aan een zinvolle en ontspannen vakantie voor alle gasten. Het gehele gezin heeft het recht op een ontspannen vakantie en daarom moet er alles aan gedaan worden om hen zoveel mogelijk zichzelf te kunnen laten zijn. In de moderne leefstijl speelt internetverbinding daarbij een grote rol.

Voorheen had Camping ’t Reestdal wel WiFi internet, maar van slechte kwaliteit. De kwaliteit van de internetverbinding is een onderwerp waar de gasten zich wel over zullen uitlaten. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij Camping ’t Reestdal.
Alle bestaande materialen zijn vervangen. We maken gebruik van bestaande masten. In de top van elke mast is een 5Ghz Point to Point antenne geplaatst om het Access Point te voorzien van internet. In elke mast zijn 2.4Ghz antennes waarvan er twee sectorantennes zijn. Elke antenne zit op een separate radiokaart. Dit houdt in dat er drie radiokaarten per mast zijn voor de gasten waardoor er ongeveer 60 gebruikers tegelijk verbinding per mast kunnen maken. De toevoer van het internet wordt door enerzijds en twee bestaande DSL lijnen gedaan en anderzijds door een internet via satelliet systeem. Met deze oplossing kunnen alle gasten (gratis of betaald) gebruik maken van het WiFi internet via een landingspagina. Deze landingspagina wordt volledig naar uw hand gemaakt met alle informatie van uw camping.
Laat u door ons vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van internet, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende internet oplossing hebben ontworpen voor Camping ’t Reestdal.

Projectnaam:

Camping ’t Reestdal

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten:

  • Internet verbinding
  • Straalverbinding
  • WiFi netwerk
  • Access control

[dt_divider style=”thin” /]

Start typing and press Enter to search

WiFi Project Bospark GarderenAllurepark De Krakeling Wifi en TV project