Internet Project – Bungalowpark het Eekhoornnest – Soest

Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Soester zandverstuivingen ligt het prachtig verscholen kleinschalige Bungalowpark het Eekhoornnest. U kunt hier genieten van de prachtige omgeving, de authentieke activiteiten en van elkaar in 12 verschillende soorten accomodaties. Na een heerlijke dag wandelen, fietsen of boerengolf kunt u zich hier terugtrekken voor gezellige avond met elkaar of een lekkere film avond in het chalet of appartement. Wij hebben het Eekhoornnest inmiddels voorzien van een nieuw WiFi internet systeem waardoor gasten WiFi hebben zoals thuis.

Het netwerk

Via glasvezelkabel naar de meest centrale kast op het park wordt het internet verdeelt over het bestaande coaxnetwerk via meerdere Televes Coaxdata Masters. Dit coax netwerk voorziet ieder chalet en appartement van een aansluiting welke wordt gebruikt voor het TV signaal. Doordat we meerdere Televes Coaxdata Masters hebben toegepast wordt er op het coaxnetwerk meer dan 1.5Gbps aan internet geleverd.

WiFi zoals thuis

Eenmaal in het chalet of appartement hebben wij een Televes Coaxdata Slave toegepast om het binnenkomende internet-signaal te verdelen naar het automatiseringssysteem van EveryOffice en naar een krachtig WiFi Access Point welke in de woonkamer is geplaatst. Dit geeft alle de gasten van het Eekhoornnest de mogelijkheid te genieten van “WiFi zoals thuis”.

Altijd snel en betrouwbaar

Het kloppende hart van dit systeem zit bij het Eekhoornnest in de centrale ruimte bij de binnenkomende lijn. Voordat alles het netwerk wordt “opgestuurd” gaat het signaal via onze managementserver welke het netwerk, alle routers en gebruikers monitort en beheert. Hierdoor hebben de gasten van het Eekhoornnest altijd een internetverbinding welke snel en betrouwbaar is, zelfs wanneer het park 100% bezet is.

Projectnaam:

Bungalowpark het Eekhoornnest

Diensten:

  • WiFi internet netwerk
  • WiFi zoals thuis
Most Recent Projects

Start typing and press Enter to search