WiFi internet & TV op Bospark Garderen

[dt_gap height=”20″]

Gelegen in het midden van de Veluwse bossen nabij het gezellige dorpje Garderen, bevindt zich Bospark Garderen. Bospark Garderen vormt een geheel met het naast gelegen hotel, WestCord hotel de Veluwe. Naast dat u kunt wandelen en/of fietsen in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland, is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van WiFi in Bospark Garderen.

Voorheen was er nog geen internetverbinding mogelijk voor de gasten van Bospark Garderen. Echter was dit wel mogelijk in het naast gelegen hotel WestCord de Veluwe. Tegenwoordig speelt de beschikking over WiFi internet een belangrijke rol bij het boeken van een vakantie. De gasten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij Bospark Garderen.
Buiten het hotel om, hebben nu ook alle chalets beschikking over WiFi internet. De internetverbinding werd via, de door de glasvezelleverancier beschikbaar gestelde internetrouter, door ons aangesloten op een “speciale manager multiwanrouter”. Deze router werd geplaatst in de kast waar ook de glasvezelmodem werd geplaatst. Vanaf de multiwanrouter werd een bestaande UTP kabel gebruikt tot aan de ruimte waar het TV ontvangststation is geplaatst. Voor de distributie naar de bungalows werd het bestaande coaxnetwerk gebruikt. Met behulp van een Televes Master Coax data modem wordt het internet signaal over het park gedistribueerd. Op alle coaxiaal aansluitingen was het internetsignaal beschikbaar. Dit moest alleen nog worden omgezet. Dit werd gerealiseerd door een modem te plaatsen bij elke chalet of bij elke gebruiker/eigenaar die dit wenst. Het gebruik maken van het bestaande Coax netwerk kan zonder een grote ingrijpende operatie op het park en kan het systeem meegroeien met de behoefte van de gast.

Laat u door ons vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden of download hier (zie bijlage) de uitgebreide documentatie van de Televes Coaxdata het coax over internet systeem. Naast alle technische details zijn hier ook voorbeeld netwerken weergegeven.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van internet, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende internet oplossing hebben ontworpen voor Bospark Garderen.

Projectnaam:

Bospark Garderen

[dt_divider style=”thin” /]

Diensten:

  • Internet verbinding
  • Straalverbinding
  • WiFi netwerk
  • Access control
  • Televisie

[dt_divider style=”thin” /]

Start typing and press Enter to search

Le Ranc Davaine Roan Camping Hertzinger internet en televisieWiFi project Camping 't Reestdal