WiFi internet & TV op Allurepark De Krakeling – Zeist

[dt_gap height=”20″]

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug nabij de gezellige stad Zeist, bevindt zich Allurepark De Krakeling. Allurepark De Krakeling is een ideale familiecamping met faciliteiten die u van een 4 sterrenpark mag verwachten. Sinds een enige tijd is het mogelijk om gebruik te maken van de digitale TV en WiFi internet op het park.

Voorheen had Allurepark De Krakeling wel televisie, maar nog geen internet over het gehele park. Tegenwoordig speelt het beschikken over WiFi en TV een grote rol bij het boeken van de vakantie. De gasten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit. HERTZinger biedt hier de oplossing voor, zo ook bij Allurepark De Krakeling.

Over het gehele park is er WiFi netwerk gerealiseerd. Voor de distributie naar de WiFi access points is er gebruik gemaakt van de bestaande coaxkabeling, waar speciale coaxmodems zijn ingezet met een capaciteit van 400Mbps. Ook wordt de internetback-bone en het gehele gebruik gemanaged en op afstand gecontroleerd.
Naast het realiseren van het volledige WiFi netwerk op Allurepark De Krakeling, hebben wij het TV ontvangststation gemoderniseerd. Alle plekken hebben nu naast alle analoge zenders ook beschikking over digitale TV zenders (DVB-T techniek).

Op deze wijze hebben wij de accommodatie voorzien van een internet- en TV-dienst, zonder een grote ingrijpende operatie op het park.

De komende jaren zal er steeds meer gebruik worden gemaakt van internet en TV, wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze opzet een passende internet en TV oplossing hebben ontworpen voor Allurepark De Krakeling

Projectnaam:

Allurepark De Krakeling – Zeist

Diensten:

  • Internet verbinding
  • Straalverbinding
  • WiFi netwerk
  • Access control
  • Televisie

[dt_divider style=”thin” /]

Start typing and press Enter to search

WiFi project Camping 't Reestdal't Vosseven Stamproy WiFi en TV project