Over the Top TV (OTT)

[dt_gap height=”30″]

Wanneer er een OTT server wordt ingezet (Over The Top TV) dan is het mogelijk in het IP netwerk diverse TV zenders aan te bieden welke op een smartphone of tablet kunnen worden bekeken. Een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarbij als bron een aantal zenders worden geselecteerd en via een standaard browser bekeken kunnen worden.

Bijvoorbeeld in ziekenhuizen kan de OTT dienst worden ingezet. PatiĆ«nten kunnen met een tablet de zenders bekijken, zonder dat anderen deze TV zenders ook zien. Zelfs zou het systeem zo ingericht kunnen worden dat de patiĆ«nt zijn eigen device meeneemt (“bring your own device).

In elke ruimte kan een WiFi Access Point worden geplaatst waarop de device wordt ‘ge-connect’. Indien er geen UTP netwerk beschikbaar is kan ook het bestaande coaxnetwerk worden gebruikt en kan er een coaxdata modem worden aangesloten die weer zorgt voor een WiFi Access Point.

Als bron-signaal kan een bestaande IP stream worden gebruikt (van bijvoorbeeld KPN of Ziggo) of er kan een eigen IP stream worden gemaakt via een eigen TV ontvangststation welke de zenders omzet naar IPTV

[dt_gap height=”20″]

Meer informatie OTT server

[dt_gap height=”5″]
[dt_gap]

Brochure OTT

Ikusi FlOW

[dt_gap]
[dt_gap height=”40″]

Start typing and press Enter to search