WiFi oplossingen

Of men nou aankomt in een vergaderruimte, restaurant, camping of hotel. Een van de eerste vragen die men stelt is: Wat is het WiFi wachtwoord? Inmiddels is WiFi een eerste levensbehoefte geworden. Klanten en gasten gaan ervanuit dat er WiFi aanwezig is en verwachten dat het goed genoeg is om hun “dagelijkse” dingen te kunnen doen. Toch is het voor u als recreatieondernemer, hotelier, restaurateur en woning/kantoorruimte verstrekker niet altijd even gemakkelijk om de WiFi kwaliteit te leveren waar uw klanten en gasten om vragen.

Wij kunnen u hierbij helpen. Op deze pagina vind u de mogelijkheden welke bij uw bedrijf passen en kunt u doorklikken naar een nog gedetailleerdere uitleg over het grote aanbod systemen en oplossingen  welke wij te voor te bieden hebben.

WiFi op bungalowparken

Internet zoals thuis. Dat is iets wat wij verzekeren bij het leveren van een WiFi internet systeem op een bungalowpark. Hiermee spelen wij niet in op de verwachting van uw gasten, wij ontlasten uw organisatie met vragen en klachten over het WiFi systeem zodat u zich kunt richten op andere belangrijke taken.

Wij realiseren dit door nieuwe (slimme) technieken toe te passen op uw situatie. Ligt er bijvoorbeeld nog een oud coax netwerk? Geen probleem, met onze internet over coax oplossingen merken u gasten het verschil niet met hun glasvezelverbinding van thuis. Of bent u aan het vernieuwen en legt u een nieuw glasvezel netwerk over het park? Laat ons u informeren over de beste oplossingen.

Op een bungalowpark is de aanschaf van een internetsysteem vaak een discussiepunt: De woningen zijn in eigendom van diverse eigenaren, een aantal hoeft geen internet en wil daarom ook niet mee investeren. Al onze oplossingen zorgen ervoor dat alleen de eigenaren welke gebruik willen maken van het internet, hierin mee hoeven te investeren.

Is de investering alsnog te groot? Bekijk dan onze WiFi as a Service (WAAS) oplossing, waarbij wij het volledige internet systeem voor u voorfinancieren. De service blijft hiermee hetzelfde. Een internet systeem zoals thuis, waar uw organisatie geen omkijken naar heeft. Bel ons en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

WiFi op campings en jachthavens

De aanwezigheid van WiFi speelt bij veel gasten een belangrijke rol in de keuze voor het uitzoeken van een camping. Ook in een jachthaven verwacht de watersporter WiFi. Het WiFi internet moet ‘vandaag’ echt goed zijn, zo niet dan klimt de huidige gast vrijwel direct in de pen om online de ervaringen te delen.

Een andere uitdaging is dat een gezin van vijf nu inmiddels negen devices wil ontsluiten en alle gezinsleden verwachten snel internet. De laatste trends in het internetgebruik is het bekijken van TV via het internet. Niet alleen Netflix of Uitzendinggemist maar nagenoeg alle TV aanbieders hebben alle zenders online beschikbaar. Steeds vaker wordt er door verschillende gezinsleden naar verschillende zenders of streams TV gekeken, dit heeft een enorme invloed op het WiFi netwerk.

Wij bieden betaalbaar en stabiel WiFi internet, niet alleen voor in 2020, maar ook voor de komende jaren. Onze internetsystemen worden volledig gemanaged waarmee wij voor u de meest optimale combinatie kunnen maken tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (back-bone) en het aantal WiFi Access Points. Het managementsysteem wordt één maal per jaar bijgesteld naar de dan optimale situatie.

Met deze oplossing kunnen al uw gasten (gratis of betaald) gebruik maken van het WiFi internet via een landingspagina. Deze landingspagina wordt volledig volgens uw huisstijl gemaakt met alle informatie van uw camping of jachthaven. Ook is de mogelijkheid dat uw gasten inloggen via “Social Pay”. Voor deze oplossing leveren wij de SoWiFi.

Chalets

De beste oplossing is een modem in ieder chalet.

Access Points

Goed managen is de sleutel om het gebruik met Access Points soepel te laten verlopen.

Tijdelijk WiFi

Een tijdelijke WiFi verbinding is zo gerealiseerd zoals voor een festival (camping) bijvoorbeeld.

WiFi in hotels

Op de kamer, in het restaurant of in de vergaderruimtes. WiFi in hotels is niet meer weg te denken, het gebruik van het netwerk veranderd echter met de dag. Casten naar de TV is de nieuwe manier van TV kijken, ook in hotels, alleen is het kan dit niet zomaar op het WiFi netwerk van 5 jaar geleden. Vergaderingen worden (gedeeltelijk) digitaal uitgevoerd en flexwerken op de kamer is vraagt meer en meer van het WiFi netwerk.

Wij bieden meerdere oplossingen voor kleine en grote hotels. Over bestaande en/of nieuwe netwerken. De combinatie naar TV is hiermee gemakkelijk gemaakt maar ook alleen een stand-alone WiFi netwerk is vaak zonder grote ingrepen snel gerealiseerd. Hiermee kunt u een WiFi oplossing bieden welke bij uw hotel en gasten past.

Probleemloos internet voor uw gasten en voor uw medewerkers en processen. Met een 24/7 servicelijn staan wij altijd voor u klaar zodat u zich kunt richting op wat echt belangrijk is; service verlenen aan uw gasten.

Wifi in woon- en kantoorruimtes

Collectief wifi-internet voor woonruimtes, thuiswerkplekken en kantoorruimtes is niet meer weg te denken voor de gebruikers en voor de faciliterende partij. Doordat er in veel gevallen individueel gebruik gemaakt wordt van een enkele binnen komende lijn en ieder persoon verwacht dat het WiFi netwerk al hun activiteiten kan supporten, is het essentieel dit netwerk goed in te richten.

Met verschillende technieken, producten en meer dan 35 jaar aan ervaring kunnen wij dit netwerk zo inrichten dat dit perfect past bij wat de gebruiker nodig heeft. Zo hebben wij recentelijk migrantenwoningen complexen voorzien van een internet oplossing, waar de bewoners hun eigen netwerk hebben op de kamer en automatisch overschakelen naar het gezamenlijke netwerk wanneer zij de kamer verlaten.

Bij studentenwoningen is dit netwerk iets anders ingericht, vooral omdat het gebruik van deze gebruikers zeer verschillend is dan die van bijvoorbeeld de migrantenwoningen of kantoor ruimtes.

Al met al kunnen wij een WiFi-internet netwerk realiseren anno nu. Zonder dat daar grote veranderingen voor nodig zijn. Dus heeft uw complex nog een “oud” coax netwerk? Geen probleem. Niemand zal het verschil merken met een “nieuw” glasvezel netwerk. Toch liever een glasvezel netwerk? Neem dan contact met ons op wij adviseren u graag over de mogelijkheden hiervan en de combinaties welke hiermee gemaakt kunnen worden.

Hotels

Met de opkomst van flexwerken en streaming TV is goed WiFi niet weg te denken in een hotel.

Glasvezel

De mogelijkheden van glasvezel zijn eindeloos. Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Bel ons !

WiFi in woonruimtes

Goed WiFi, overal. In de kamer, sportruimte en buiten in de tuin.

Lees meer over Social Media Login

Download onze WiFi folder

Start typing and press Enter to search