WiFi op kantoor

[dt_gap height=”20″]

Het lijkt altijd zo eenvoudig, WiFi op kantoor maar werkt het altijd naar behoren? Zijn uw eigen bestanden beschermt tegen ongeautoriseerde gebruikers?

Afhankelijk van de ruimte en de afmetingen van het kantoor leveren wij vele verschillende mogelijkheden, niet alleen in de keuze van de apparatuur maar ook in de configuratie. Of het nu gaat om alleen een (afgeschermd) medewerkers netwerk of gecombineerd met een gastennetwerk met een eigen WiFi naam (SSID). Met of zonder wachtwoord, niet bereikbaar en na sluitingstijd.

Voor kleinere kantoren of ruimtes is er ook een techniek beschikbaar waar geen bekabeling naar de Access Points hoeft te worden aangebracht, zelfs uit te breiden met camera’s.
Grotere kantoren worden uitgevoerd met krachtige Access Points zodat veel gelijktijdige gebruikers van goede snelheid en performance worden voorzien.

Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden, toegespitst op uw locatie en uw wensen.

[dt_gap height=”30″]
[dt_gap height=”40″][dt_portfolio_slider appearance=”on_hover_centered” under_image_buttons=”on_hover_under” margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ category=”wifi,internet,hertzinger-gso-projecten,tv,bungalowpark,camping,hotel”]

Start typing and press Enter to search