Digitale TV

In de moderne leefstijl geeft TV uw gasten rust en ontspanning. Met de kwaliteit welke wij leveren kunnen uw gasten optimaal genieten van hun favoriete zenders. Wij bieden meer digitale kanalen aan, waardoor u voor uw gasten een afgestemd pakket van televisiezenders kunt aanbieden. Naast het goede kwaliteit zijn wij ook zeer voordelig. Bij ons heeft u de garantie dat u ook in de toekomst voordelig TV kunt kijken met een zeer goed kwaliteit.

Het is zeer eenvoudig een eigen TV ontvangststation te plaatsen. U wordt volledig ontzorgt voor zenderwisselingen, beheer en onderhoud. Wij adviseren u de beste en meest gunstige technische oplossing. Dit kan de aanvoer zijn via satelliet, via Digitenne, via glasvezel, via kabel, via een IP stream (KPN of Ziggo) of een combinatie van deze.

Met een eigen TV systeem kunt u ook eigen content toevoegen als een informatiekanaal. Bepaal uw eigen zenderpakket en wij zorgen voor een superieure beeldkwaliteit.

Alle nieuwe LCD of LED TV toestellen kunnen direct de digitale TV programma’s ontvangen (zonder gebruik van een digitale decoder). Uiteraard is dit ook mogelijk met een losse digitale tuner voor oudere TV toestellen of zonder ingebouwde tuner. Na de toevoeging van de digitale TV programma’s is TV systeem zeer modern geworden. De digitale TV en radio programma’s zijn voorzien van EPG (Elektronische Programma Gids) waarbij het huidige en komende TV programma in een balk onderaan het TV scherm wordt weergeven.

TV toestellen

Alle nieuwe TV toestellen beschikken over een digitale tuner welke digitale TV kan weergeven zonder een externe tuner (Settop Box).

Digitaal TV systeem

Door het plaatsen van centrale apparatuur worden alle gewenste TV zenders ontvangen en doorgegeven op uw netwerk.

Digitale TV
image

Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

Lees meer

IPTV
image

Een IPTV systeem is een TV systeem op basis van Internet Protocol (IP). Vaak toegepast in hotels en kantoorgebouwen waarbij de TV signalen op de bestaande data-infra wordt ingekoppeld. Een standaard IPTV systeem zoals ‘ digitale TV’ of een interactief IPTV systeem?

Lees meer

Netwerk
image

Welk netwerk moet gebruikt worden voor TV? Is er al een netwerk of moet er een nieuw netwerk worden aangebracht.
Een coaxnetwerk, een UTP netwerk of toch een modern glasvezelnetwerk?

 

 

Lees meer

TV zenders
image

Er is een enorme keuze uit vele TV en Radio zenders welke doorgegeven kunnen worden. Diverse pakketten Nederlandse zenders aangevult met buitenlandse zenders, zenders die uw gasten wensen. Er is altijd een zender-pakket beschikbaar wat u het beste past.

 

Lees meer

 • Residence Chàteau Cazalères Frankrijk
 • Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger
 • best western plus berghotel amersfoort
 • Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger
 • WiFi project Roan Campings La Grand'Terre
 • digitale tv installatie hotel van der Valk
 • JADE Zorggroep TV
 • Plattegrond mas des lavandes roan tv internet satelliet wifi buitenland vakantie camping
 • Le Ranc Davaine Roan Camping Hertzinger internet en televisie
 • Van der Valk Hotel Houten TV
 • hotel herberg binnen te egmond binnen