Hotel TV en Streaming

Een hotelgast verwacht TV op de kamer. Tegenwoordig zelfs van zeer goede kwaliteit en op zijn minst vergelijkbaar met thuis. Het zenderaanbod hoeft niet hetzelfde te zijn als de primaire zenders maar worden aangeboden. Voor buitenlandse gasten is het daarom belangrijk de meest populaire TV zenders aan te bieden. Voor de Nederlandse gast geldt dat de publieke en commerciële zenders beschikbaar moeten zijn. Speciale zenders worden veelal niet bekeken. Wij bieden meer digitale kanalen aan, waardoor u voor uw gasten een afgestemd pakket van televisiezenders kunt aanbieden. Naast het goede kwaliteit zijn wij ook zeer voordelig. Bij ons heeft u de garantie dat u ook in de toekomst voordelig TV kunt kijken met een zeer goed kwaliteit.

Het is zeer eenvoudig een eigen TV ontvangststation te plaatsen. Wanneer de satellietprogramma’s gecodeerd zijn, denk hierbij aan alle Nederlandse zenders, worden deze in de apparatuur vrij geschakeld en als ongecodeerde digitale TV programma’s in het bestaande netwerk geprojecteerd. Dit kan een coax-netwerk zijn, een UTP netwerk of een glasvezelnetwerk.

Nieuwe hotel TV toestellen lezen, meteen door ons geleverd digitaal TV ontvangst-station, de zenders automatisch in. Ook bij zenderwijzigingen passen de TV toestellen de zenderlijst automatisch aan zodat alle zenders weer op een logische volgorde staan. Wij leveren diverse merken TV toestellen, naast de bekende merken LG en Philips leveren wij ook voordelige TV toestellen waarbij een startscherm van uw hotel een standaard is !

TV toestellen

Alle nieuwe TV toestellen beschikken over een digitale tuner welke digitale TV kan weergeven zonder een externe tuner (Settop Box).

Digitaal TV systeem

Door het plaatsen van centrale apparatuur worden alle gewenste TV zenders ontvangen en doorgegeven op uw netwerk.

image

Een IPTV systeem is een TV systeem op basis van Internet Protocol (IP). Vaak toegepast in hotels en kantoorgebouwen waarbij de TV signalen op de bestaande data-infra wordt ingekoppeld. Een standaard IPTV systeem zoals ‘ digitale TV’ of een interactief IPTV systeem?

Digitale TV
image

Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

Casten
image

De manier waarop gasten TV kijken is veranderd. De mogelijkheid tot casten wordt door veel gasten als normaal beschouwd. Benieuwd naar de eerste professionele TV onafhankelijke cast oplossing in nederland?

TV zenders
image

Er is een enorme keuze uit vele TV en Radio zenders welke doorgegeven kunnen worden. Diverse pakketten Nederlandse zenders aangevult met buitenlandse zenders, zenders die uw gasten wensen. Er is altijd een zender-pakket beschikbaar wat u het beste past.

Lees meer over onze Hotel TV toestellen

Start typing and press Enter to search