Internet voor bungalowparken

Is er op  het park een coaxnetwerk aanwezig dan is dit geschikt te maken voor Internet over coax. Alle, dus ook (zeer) oude, coaxnetwerken kunnen eenvoudig worden aangepast zodat deze geschikt worden internet distributie. Via een centraal geplaatste module is op het hele coaxnetwerk het internet beschikbaar. Alleen in de chalets of bungalows die dit wensen wordt een modem geplaatst aan en daarna is er WiFi internet in de bungalow.

Er zijn verschillende technieken beschikbaar; Ethernet over coax oplossingen en er zijn Docsis oplossingen beschikbaar.
Beide technieken zijn modern en zeer betrouwbaar. Vaak wordt Ethernet over coax (Televes Coaxdata) gebruikt voor kleinere parken (tot 250 aansluitingen) en Docsis voor grotere netwerken. de WiFi modems zijn van de laatste generatie routers en hebben een capaciteit van 400 Mbps tot meer dan 1Gbps. Met deze oplossing kunt u de komende jaren meegroeien met de veranderende behoefte van de bungaloweigenaren of gasten zonder extra investeringen,

De afgelopen jaren zijn er door ons op meer dan 100 verschillende parken meer dan 12.000 modems geplaatst. Naast diverse commerciële parken zijn in 2016/2017 alle Asielzoekerscentra (AZC’s) in opdracht van de COA uitgevoerd met de Televes Coaxdata oplossing.

Meer informatie
Laat u door ons vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden of download (zie bijlage) de uitgebreide documentatie van de Televes Coaxdata het coax over internet systeem. Naast alle technische details zijn hier ook voorbeeld-netwerken weergegeven.

Op een bungalowpark is internet vaak een discussiepunt. De woningen zijn in eigendom van diverse eigenaren, een aantal hoeft geen internet en wil daarom ook niet mee investeren. Ligt er een coaxnetwerk dan kan er op eenvoudige wijze internet in de bungalows worden aangeboden en alleen bij die bewoners die ook internet wensen. In de praktijk zien we bij aanvang een deelname van 50% en binnen twee jaar een deelname van 90%.

Televes Coaxdata WiFi modem

Voorzien van WLAN (WiFi 2.4GHz) en 3 maal LAN (ethernet aansluiting)

Docsis WiFi modem

Voorzien van WLAN (WiFi 2.4/5GHz), 4 maal LAN (ethernet aansluiting) en 2 analoge telefoniepoorten

Lees meer over Internet over coax controller

Televes Coaxdata Controller

Lees meer over Internet over coax

Televes Coaxdata

Download hier onze WiFi folder

WiFi techniek
 • Wifi internet Linberg Park
 • Bungalowpark Het Verscholendorp in Harderwijk heeft alle bungalws voorzien van wifi internet
 • Duynparc Soest
 • Bungalowpark De Toverberg te Ermelo
 • Residence Chàteau Cazalères Frankrijk
 • Internet wifi tv bungalowpark
 • Bungaloparck tulp en zee te noordwijk
 • landclub ruinen drenthe
 • Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger
 • DTV Digitale televisie TV buitenland satelliet HSO Hertzinger schotel
 • Sunclass Durbuy TV WiFi