Internet in hotels

Een belangrijke rol wat speelt bij het boeken van een bezoek is bij veel gasten of het hotel beschikt over goed WiFi internet. De gasten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit.

Tot voor kort was een aantal WiFi Access Points op de centrale gangen afdoende, tegenwoordig verlangt de gast “WiFi zoals thuis”. Eenmalig inloggen met een vast wachtwoord en hoge datasnelheden.

Hierdoor adviseren wij op dit moment bij nieuwbouw of renovatie dat elke hotelkamer wordt voorzien met zijn eigen WiFi Access Point. Een Access Point wat ook gebruikt kan worden voor telefonie, voor connectiviteit van de koelkast en het IP-TV systeem.

Onze internetsystemen worden volledig gemanaged waarmee wij voor u de meest optimale combinatie kunnen maken tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (back-bone) en het aantal WiFi Access Points.

Met deze oplossing kunnen al uw gasten (gratis of betaald) gebruik maken van het WiFi internet via een landingspagina. Ook is de mogelijkheid dat uw gasten inloggen via “Social Pay”. Voor deze oplossing leveren wij SoWiFi.

Meer informatie
Laat u door ons vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden of download hier  (zie bijlage) de uitgebreide documentatie.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer TV

Social Media toegang

Hotel Herberg Binnen

Na een grondige verbouwing heeft Hotel Herberg Binnen 8 royale en prachtig ingerichte hotelkamers weten te realiseren! Wij hebben hier zowel de televisie als Wifi oplossingen verzorgd en met de [...]

Control ROOM 45

Een mobiele opdracht van Room 45. TV en 4G internet maar iedere week op een andere locatie. De mobiele hotelkamers staan tijdelijk op b.v. festivals en evenementen.

UplandParcs Bergblick Winterberg

Prachtige appartementen van UplandParcs te Winterberg zijn voorzien van LG tv toestellen. Deze TV toestellen beschikken over een ingebouwde satelliet tuner voor ontvangst van de Nederlandse en [...]

Hotel de Rijper Eilanden

Hotel de Rijper Eilanden is voorzien van digitale TV, hiermee ontstaat de mogelijkheid om geheel zelfstandig een zenderpakket samen te stellen. Naast het televisiepakket van Canal Digitaal is het [...]

Marble Stella Maris – Ibiza

Op het prachtige Ibiza is Marble Stella Maris te vinden. Met een beetje tempo en een positieve instelling hebben wij televisie gerealiseerd op de vakantiebestemming van 2015/2016.

RHO Hotel – Amsterdam

Toegang tot internet wordt door veel mensen als primaire levens behoefte gezien. Hierdoor heeft HERTZinger het RHO Hotel voorzien van een perfect WIFI netwerk.

page 1 of 3

Start typing and press Enter to search