Internet in hotels

Een belangrijke rol wat speelt bij het boeken van een bezoek is bij veel gasten of het hotel beschikt over goed WiFi internet. De gasten zullen zich hierbij ook uitlaten over de kwaliteit.

Tot voor kort was een aantal WiFi Access Points op de centrale gangen afdoende, tegenwoordig verlangt de gast “WiFi zoals thuis”. Eenmalig inloggen met een vast wachtwoord en hoge datasnelheden.

Hierdoor adviseren wij op dit moment bij nieuwbouw of renovatie dat elke hotelkamer wordt voorzien met zijn eigen WiFi Access Point. Een Access Point wat ook gebruikt kan worden voor telefonie, voor connectiviteit van de koelkast en het IP-TV systeem.

Onze internetsystemen worden volledig gemanaged waarmee wij voor u de meest optimale combinatie kunnen maken tussen het aantal gasten, de internet aanvoer (back-bone) en het aantal WiFi Access Points.

Met deze oplossing kunnen al uw gasten (gratis of betaald) gebruik maken van het WiFi internet via een landingspagina. Ook is de mogelijkheid dat uw gasten inloggen via “Social Pay”. Voor deze oplossing leveren wij SoWiFi.

Meer informatie
Laat u door ons vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden of download hier  (zie bijlage) de uitgebreide documentatie.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer TV

Lees meer over Social Media toegang

Social Media Login

Download hier onze WiFi folder

WiFi techniek