Internet bij calamiteiten

[dt_gap height=”20″]

In de huidige tijd wordt er veel gebruik gemaakt van het internet. Bij een calamiteit is het belangrijk dat u beschikking heeft over het internet. Echter doordat er bij een calamiteit massaal filmpjes en foto’s via mobiel internet worden geüpload, blijft er weinig capaciteit over voor de calamiteiten.

Tegenwoordig werken diverse overheidsinstellingen, naar volle tevredenheid, met het unieke Hertzinger IP-Mobiel Internetsysteem. Tegenwoordig wordt het IP-Mobiel systeem als primaire internetverbinding ingezet, voorheen werd het gebruikt als de backup verbinding echter prestaties van de backup set overstegen de originele primaire internet verbinding (3G)

Voor tijdelijke of mobiele internet toegang is dit vol automatische systeem speciaal ontworpen. Hierbij valt te denken aan organisaties die actief zijn bij calamiteiten (brandweer, marechaussee, politie) en aan bedrijven die tijdens evenementen internet toegang willen hebben. Indien uw bedrijf een 100% internet back-up zal willen hebben is dit systeem uitermate geschikt. De Flight Case (mobiel systeem ondergebracht in een grote koffer) kan ook worden ingezet als Internet Hot Spot. Indien het systeem operationeel is, is er automatisch een WiFi Hot Spot beschikbaar waar internet toegang wordt verkregen.

Na het openen van de deksel van de Flight Case en het aansluiten op 230 Volt (of 12 Volt) richt het systeem zich automatisch op de satelliet waar een internetverbinding wordt gerealiseerd. Ongeacht of het systeem wordt opgezet in de randstad of op een berg in de Alpen, er is een volwaardige 10Mbps internetverbinding binnen 5 minuten.

[dt_gap height=”30″]
[dt_gap]
[dt_gap height=”30″][dt_call_to_action content_size=”normal” background=”fancy” line=”true” text_align=”left”]

Lees meer over Internet

[dt_button size=”big” animation=”fade” icon=”” icon_align=”left” color=”orange” link=”” target_blank=”true”]GSO[/dt_button][/dt_call_to_action]
[dt_gap height=”40″][dt_portfolio_slider appearance=”on_hover_centered” under_image_buttons=”on_hover_under” margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ category=”wifi,internet”]

Start typing and press Enter to search