Intercomsystemen

Sinds eind 2008, wanneer de eerste grote smartphone werd geïntroduceerd, is de ontwikkeling van internet, TV kijken, de bijbehorende netwerken en de vraag van uw klanten enorm veranderd. Internet werd WiFi, lineaire TV werd Netflix en de vraag naar glasvezel bleef alsmaar groeien. Toch blijven wij aanbellen bij appartementengebouwen en kantoorpanden, via een ‘ouderwets’ knoppen paneel. Soms uitgevoerd met een camera. Tot nu.

Met onze interactieve intercomsystemen maken wij niet alleen een stap naar de toekomst, wij maken een stap van verleden naar heden. Door het toepassen van al uw normale gebruiksgemakken van nu in een intercom. Maar nu horen wij u denken “moeten mijn bewoners, gasten of klanten hier dan een technisch wonder voor te zijn?” Nee!
Wij brengen de handigheden van nu zoals op afstand zien wie er voor de deur staat, hiermee kunnen communiceren en de deur openmaken, zonder het gemak van vroeger op te geven. Er blijft een knoppen paneel, of een digitaal paneel zodat jong en oud het kan blijven bedienen.

Met sleutel-tags geeft u de bewoner of gast toegang tot het appartementen gebouw of het park. En dan alleen toegang tot de vooraf aangegeven ruimtes of delen van het park. Is er een sleutel-tag verloren dan is deze eenvoudig uit het systeem te verwijderen zodat misbruik tot het verleden behoord.

Dus heeft u een kantoorpand met meerdere huurders of wilt u een appartementengebouw voorzien met de gemakken van nu? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search