Slimme oplossingen die werken

Oplossingen voor Maritiem
Televisie en internet

 Internet
Internettoegang wordt steeds belangrijker en er is steeds meer volume nodig. Tot op heden een lastige situatie voor bijvoorbeeld de scheepvaart. In veel gevallen is er helemaal geen verbinding of niet toereikend genoeg om te voldoen aan de grote informatiestroom die vandaag de dag nodig is.

Internet via 4G

4G LTE aanvoer, onbeperkt volume door heel Europa (geen data beperkingen!) en met snelheden tot 150Mbps. Snel inzetbaar, korte contractperiodes (vanaf 12 maanden), speciale recreatie tarieven (7 maanden actief – 5 maanden niet actief). Ook toepasbaar als Redundante verbinding.

Nu overal en altijd internet
Dit is nu niet meer nodig. Er is een zeer intelligent Internet via Satellietsysteem dat de satelliet onder alle omstandigheden volgt en zorgt voor een betrouwbare breedbandverbinding van 6Mbps of 10Mbps van via de ASTRA satelliet. Dit unieke Hertzinger IP-Nautica systeem is speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart. Sinds enkele jaren heeft de fabrikant KNS ervaring opgedaan op zeegaande schepen waar VSAT wordt aangeboden. Dit heeft geresulteerd in een kleiner systeem, ontwikkeld speciaal voor een groot gedeelte van Europa waarbij de 61 cm schotelantenne altijd voldoende capaciteit heeft om, in combinatie met de dienst die door Hertzinger wordt aangeboden, via de ASTRA satelliet een breedband internetverbinding te garanderen.

Internet abonnement Europa
Er zijn twee pakketten beschikbaar, het “Entree-pakket” en het “Profi-pakket”, afhankelijk van het verbruik. Het Entree-pakket heeft een verbinding van 6Mbps en een download volume van 3Gbyte per maand. Met het Profi-pakket beschikt men over een 10Mbps verbinding met een download volume van 10Gbyte. Wanneer de download wordt overschreden kan er online extra volume worden besteld. Als extra service is de dienst “Freezone” beschikbaar waarbij ’s nachts (tussen 24:00 en 06:00 uur) ongelimiteerd gedownload kan worden. Dit volume wordt niet bij het reguliere volume meegeteld.

Internet abonnement Global

Voor de Global internet toegang zijn er ook twee pakketten beschikbaar, het “ Start-pakket” en het “ Premium-pakket”, afhankelijk van de snelheid. Het Start – pakket heeft een verbinding van 4Mbps down en 1Mbps up met onbeperkt aan volume verbruik. Met het Premium-pakket beschikt men over een 8Mbps down en 2Mbps up verbinding met onbeperkt volume.

Bellen
Met het Hertzinger IP-Nautica systeem kan er optioneel worden getelefoneerd. Met deze VoIP (Voice over IP) telefonie kan er zeer voordelig worden getelefoneerd waarbij geen vertragingen optreden, er is nauwelijks verschil tussen een vaste verbinding of via het Hertzinger IP-Nautica systeem. Bellen naar het binnenvaartschip kan met een lokaal netnummer (010, 030 e.d.) en schepen onderling bellen gratis.

Meer informatie Maritiem internet

Brochure

Maritiem Internet

Dekkingsbebied

Maritiem Global

Dekkingsgebied

Maritiem Europa

Start typing and press Enter to search