Internet voor buitengebieden

[dt_gap height=”20″]

Toegang hebben tot het internet is tegenwoordig erg belangrijk. Het toegang hebben tot breedband internet is onder andere van vitaal belang voor de agrarische sector en ZZP’ers. De enige keuze is vaak een te trage of een te dure verbinding.

Snel en betrouwbaar internet is tegenwoordig een voorwaarde voor een goede bedrijfsvoering. Indien dit ontbreekt, kan dit leiden tot onnodig zware administratieve lasten. Hiervoor hebben wij de oplossing; breedband via satelliet!
Voor een maandelijks vast bedrag deze groep breedbandinternet ontvangen. Wij bieden internetverbinding aan die betaalbaar en overal beschikbaar is, niet alleen voor in 2018, maar ook voor de komende jaren. Een kleine schotel is voldoende om te kunnen skypen, facebooken en e-mailen.

Altijd, overal en direct beschikbaar
Een groot voordeel is dat het netwerk al beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt genieten van een volwaardige internetverbinding. Met een kleine schotel en een router (met eventueel een WiFi modem) kunt u in geheel centraal Europa direct online zijn. De geboden snelheid is momenteel 20 Mbps, ruim voldoende om video’s te bekijken, te e-mailen en VoIP diensten te gebruiken. Het is ook mogelijk dezelfde schotel te gebruiken voor de ontvangst van TV zenders via de ASTRA 1 en de ASTRA 3, waarmee u alle Nederlandse publieke en commerciële zenders, in High Definition, kunt bekijken.

Internet abonnement
Er zijn diverse pakketten beschikbaar afhankelijk van het verbruik (volume) maar altijd met een snelheid tot 20Mbps. Wanneer het volume wordt overschreden van het betreffende pakket kan er online extra volume worden gekocht.

Bellen
Ook kan er met het Hertzinger internet systeem optioneel worden gebeld. Met deze VoIP (Voice over IP) telefonie kan er zeer voordelig worden getelefoneerd waarbij geen vertragingen optreden, er is nauwelijks verschil tussen een vaste verbinding of het Hertzinger systeem.

[dt_gap height=”100″]
Satelliet internet wifi roan buitenland schotel
[dt_gap height=”20″]
Televes internet tv buitenland vakantie wifi camping
[dt_gap height=”30″]

 

Meer informatie Internet via Satelliet

 

[dt_gap]

Brochure

Internet via Satelliet

[dt_gap]
[dt_gap]

Prijslijst

Internet via Satelliet

[dt_gap]

Start typing and press Enter to search