Internet via Satelliet

Internet via Satelliet is helaas niet langer beschikbaar.

De tweeweg breedbanddienst via de ASTRA-satelliet is een ideale oplossing voor buitengebieden waar aanleg van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is.

Altijd, overal en direct beschikbaar
Een groot voordeel is dat het netwerk al beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt genieten van een volwaardige internetverbinding. Met een kleine schotel en een router (met eventueel een WiFi modem) kunt u in geheel centraal Europa direct online zijn. De geboden snelheid is momenteel 20 Mbps, ruim voldoende om video’s te bekijken, te emailen en VoIP diensten te gebruiken. Het is ook mogelijk dezelfde schotel te gebruiken voor de ontvangst van TV zenders via de ASTRA 1 en de ASTRA 3, waarmee u alle Nederlandse publieke en commerciële zenders, in High Definition, kunt bekijken.

Bewoners van buitengebieden
Internet in het buitengebied is vaak beperkt beschikbaar. Slechte verbindingen via de telefoonlijnen of dure UMTS-verbindingen (als u al bereik heeft) zijn geen uitzondering. De oplossing is echter heel eenvoudig: internet via de satelliet.

Recreatiemarkt
Voor mensen met een caravan, camper, boot of tweede huis biedt HERTZinger Internet de mogelijkheid om op vakantie van snel internet te genieten. Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos; mensen kunnen nu dus internet mee op reis nemen.

Zakelijke markt
Voor de ondernemer is internet via de satelliet de ideale back-up oplossing. Veel ondernemers zijn afhankelijk van een stabiele, snelle internetverbinding en voor hen heeft ASTRA een back-up mogelijkheid die altijd werkt.

ASTRA2Connect is ontwikkeld door ASTRA Broadband Services (ABBS), dat onderdeel is van SES ASTRA, Europa’s belangrijkste satellietbedrijf (www.ses-astra.com). ASTRA2Connect wordt inmiddels met succes in tien Europese landen aangeboden via diverse providers.

Sinds 1 maart 2010 treedt HERTZinger voor de Nederlandse en Belgische markt op als ASTRA2Connect serviceprovider. HERTZinger heeft veel ervaring met een klantvriendelijke en efficiënte helpdesk opgebouwd die 7 dagen per week van 08:00 tot 22.00 uur beschikbaar is en een uitstekende technische dienst die u zowel telefonisch als op locatie van dienst kan zijn.

Internet wifi buitenland tv plattegrond camping roan hertzinger
Domaine de Chalain satelliet internet buitenland tv wifi
Buiten
image

Woont u in het buitengebied of in het buitenland en bent u verstoken van een goede internetverbinding dan is ons Internet via Satelliet systeem de oplossing!
Eenvoudig en altijd te plaatsen. Van geen verbinding naar een verbinding van 20/2Mbps ! Kijk bij ons dealernetwerk naar uw dichtstbijzijnde dealer.

Calamiteit
image

Calamiteiten of tijdelijk internet is mogelijk met het mobiele of automatische Internet via Satelliet systeem. Diverse overheidsinstellingen werken inmiddels, naar volle tevredenheid, met dit unieke Hertzinger IP-Mobiel Internetsysteem. De aanleiding was om tijdens calamiteiten altijd een volwaardige internetverbinding te hebben maar inmiddels wordt het IP-Mobiel systeem ook als primaire internetverbinding ingezet.

Recreatie
image

Heeft u een caravan, camper, boot of tweede huis dan biedt Hertzinger Internet de mogelijkheid om op vakantie van snel internet te genieten. Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos; mensen kunnen nu dus internet mee op reis nemen. Met internet via de satelliet kan eenvoudig een wifi-netwerk worden gemaakt rond de caravan of kan vanaf de boot contact worden gezocht met het thuisfront.

Meer informatie Internet via Satelliet

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

    Start typing and press Enter to search