De Internet Hulplijn! Op korte termijn weer goede en snelle WiFi!

Slechte Internet of WiFi op uw recreatiepark?

Of stuur ons een berichtje!

  Internet was al niet meer weg te denken, maar door het afgelopen Coronajaar is het onmisbaar gebleken. De afgelopen maanden hebben wij tal van parken en jachthavens mogen adviseren over een passend WiFi internet netwerk zodat zij het recreatieseizoen van 2021 zonder internetzorgen door kunnen. En nu is die start van dat recreatieseizoen daar!

  Toch kan er gedurende het seizoen een hoop gebeuren waardoor het WiFi-internet op uw park of haven niet meer werkt zoals in het voorseizoen doordat er bijvoorbeeld meer gasten zijn dan verwacht, er veel meer van het internet gebruik wordt gemaakt als in voorgaande jaren of dat uw netwerk midden in de vakantieperiode het begeeft.

  Mocht er nou iets niet goed gaan met het internet gedurende het seizoen en zit u met de handen in het haar? Geen probleem! Wij staan voor u klaar met raad en daad, ook als u (nog) geen relatie van ons bent. Een vrijblijvend advies, tijdelijke oplossing of een noodinternet verbinding, wij kunnen het op korte termijn voor u realiseren. Zo kunt u uw gasten binnen een handomdraai weer perfect internet leveren en kunt u doorgaan met het recreatief-ondernemen!

  Bel of mail ons voor hulp

  +31 33 4610337

  info@hertzinger.nl

  Start typing and press Enter to search