Internet bij calamiteiten

Vele overheidsinstellingen werken inmiddels, naar volle tevredenheid, met dit unieke Hertzinger IP-Mobiel Internetsysteem. De aanleiding was om tijdens calamiteiten altijd een volwaardige internetverbinding te hebben maar inmiddels wordt het IP-Mobiel systeem als primaire internetverbinding ingezet.

Dit vol automatische systeem is speciaal ontworpen voor tijdelijke of mobiele internet toegang. Hierbij valt te denken aan organisaties die actief zijn bij calamiteiten (brandweer, marechaussee, politie) en aan bedrijven die tijdens evenementen internet toegang willen hebben. Ook voor bedrijven die een 100% internet back-up willen hebben is dit systeem uitermate geschikt. Wij hebben een flightcase ontwikkeld waarin het gehele systeem is ondergebracht. Wanneer er internet nodig is wordt de flightcase buiten gezet, de deksel wordt eraf gehaald en het systeem gaat zelf zoeken naar de intenet verbinding (zoekt naar de ASTRA satelliet). Wanneer deze gevonden is stopt het zoeken en is er internetverbinding.

De flightcase kan ook worden ingezet als Internet Hot Spot. Dan is er, nadat het systeem operationeel is, automatisch een WiFi Hot Spot beschikbaar waar internet toegang wordt verkregen.

Ook kan het systeem vast op een commandowagen, container of truck worden geplaatst. De schotelantenne ontvouwd zich wanneer het voertuig stil staat en er internet nodig is en zoekt  automatisch de satelliet, verbindt zich met de satelliet en er is internet! Wanneer de truck weer gaat rijden klapt de schotel automatisch in.

Internet bij calamiteiten

Meer informatie mobiel systeem

Prijzen en technische gegevens

Internet via Satelliet mobiel

Start typing and press Enter to search