Internet via 4G LTE

[dt_gap height=”30″]

Vanaf 2019 kunnen wij een ongelimiteerde internet-aanvoer realiseren via 4G LTE. Er wordt gebruik gemaakt van Premium 4G en is volledig ongelimiteerd. Een unieke mogelijkheid te gebruiken in Nederland. Ook hebben wij abonnementen die in geheel Europa, volledig onbeperkt, ingezet kunnen worden. Een vast bedrag per maand zonder verassingen!

Altijd, overal en snel inzetbaar
Doordat er standaard gebruik wordt gemaakt van speciale buitenantennes is nagenoeg overal 4G te ontvangen. Zelfs ver op zee is er goed ontvangst dus worden er goede snelheden gehaald. Mocht het een slecht ontvangstgebied zijn dan kan er met buitenantennes worden gewerkt met een hele hoge versterkingsfactor.
Het systeem bestaat uit een 4G router, welke standaard is voorzien van 2 binnen antennes, een WiFi antenne en een GPS antenne (positiebepaling). In de 4G router wordt een SIM geïnstalleerd en dan is er verbinding.

Snelheden
De snelheid hangt af van de 3G of 4G dekking op de betreffende locatie. Wanneer de dekking matig of slecht is kan er met speciale buitenantennes worden gewerkt. Bij een goede dekking zijn er snelheden haalbaar tot 120Mbps, bij matige dekking tot 60Mbps en bij slechte dekking tot 20Mbps.

Volume
Er is geen beperking op het volume. Of er nu 1GB per maand of 50GB per dag wordt gebruikt, het is allemaal mogelijk voor een vast bedrag per maand. Het systeem wordt niet trager naarmate er meer volume is verbruikt, het is volledig ongelimiteerd.

Recreatiemarkt
Als aanvoer van het internet op parken, campings, hotels, jachthavens is deze oplossing ideaal. Het systeem vergt een kleine investering en er zijn kortlopende abonnementen beschikbaar (vanaf 12 maanden). Via deze oplossing zijn volledige WiFi internetsystemen aan te sluiten zodat er op het park goed WiFi internet aangeboden kan worden.

 

Vanaf januari tot mei 2019 heeft HERTZinger 53 parken voorzien van deze 4G internetaanvoer oplossing, niet alleen in Nederland maar ook in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië.

Sinds 1 januari 2019 treedt HERTZinger voor de Nederlandse en Europese markt op als aanbieder van deze ongelimiteerde 4G abonnementen. HERTZinger heeft veel ervaring met een klantvriendelijke en efficiënte helpdesk opgebouwd die 7 dagen per week van 08:00 tot 22.00 uur beschikbaar is en een uitstekende technische dienst die u zowel telefonisch als op locatie van dienst kan zijn.

4G Antennes
4G Antennes
[dt_gap height=”20″]

Start typing and press Enter to search