Altijd en overal WiFi

Oplossingen voor restaurants en hotels
Internet, WiFi en Televisie

Internet 

In een restaurant willen veel gasten graag even gebruik maken van het internet. Dit kan op een eenvoudige manier en met goede kwaliteit, ook wanneer het restaurant of terras vol zit. In een hotel wil de gast goed, snel en gratis internet. Wat is nu mooier wanneer u uw gasten via Facebook kunt laten inloggen.

 • Zij starten met een pagina helemaal in stijl van uw restaurant of hotel.
 • Wanneer uw gast weggaat wordt deze automatisch gevraagd een TripAdvisor recensie te schrijven.
 • Wanneer een gast na een aantal weken weer terugkomt wordt deze via uw startpagina welkom geheten (eventueel in combinatie met een bon voor een gratis drankje).
 • Stuur automatisch een verjaardagsgroet
 • Stuur al uw gasten een uitnodiging voor het Kerstdiner, een Paasontbijt of een speciale aanbieding voor een overnachting.

Volg uw gast, automatisch, via Social Media !

TV

In een hotel is het aanbieden van een TV pakket een must. De hotelgast verlangt een aantal zenders, het liefst in zijn of haar eigen taal. Dit is heel goed mogelijk met een relatief eenvoudig TV systeem. De Nederlandse publieke en commerciële zenders zijn altijd beschikbaar maar hier kan ook worden gekozen voor een heel beperkt Nederlands zenderpakket aangevuld met diverse buitenlandse zenders naar gelang uw gasten.

Er zijn diverse manieren om TV signalen aan te bieden via het bestaande coaxnetwerk, als gewone digitale TV (in HD) maar dit kan ook een IPTV oplossing zijn, geheel afhankelijk van uw wensen. De aanvoer van de TV zenders kan via satelliet (CanalDigitaal), via ZIGOO, via KPN of via glasvezel.

Lees meer over:

Social Media
image

Laat uw gast via een Facebook melding gebruik maken van uw WiFi netwerk . Hiermee heeft u direct een unieke marketing-tool in handen waarbij u uw gast op de hoogte kunt houden van al uw activiteiten.
Geheel geautomatiseerd.

WiFi
image

WiFi is een eerste levensbehoefte geworden, WiFi moet van uitstekende kwaliteit zijn en snel werken. Dit zijn de eisen van de gasten welke vandaag een kamer boeken. De meest actuele situatie is een WiFi Access Point op elke kamer. Hiermee is er voor de komende jaren voldoende capaciteit.

Digitale TV
image

Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

TV zenders
image

Er is een enorme keuze uit vele TV en Radio zenders welke doorgegeven kunnen worden. Diverse pakketten Nederlandse zenders aangevult met buitenlandse zenders, zenders die uw gasten wensen. Er is altijd een zender-pakket beschikbaar wat u het beste past.

  [dynamichidden chapter "CF7_get_post_var key='title'"]

  page 1 of 3

  Start typing and press Enter to search