Hospitality TV / Hotel TV

Een “Hotel TV” is geschikt voor plaatsing in elke professionele omgeving of toepassing. Dit kan zijn een hotelkamer, bungalow, chalet, appartement of mobile home.  Een hotel TV of Hospitality TV toestel heeft in een veel voordelen. Het meest belangrijke voordeel is dat uw gast het TV toestel niet kan aanpassen, waaronder zender zoeken en beeld of taalinstellingen aanpassen.

Daarnaast wordt het Hotel TV toestel geprogrammeerd via een USB of op afstand via de informatieschil (LG Pro:Centric of Philips Command).

Hotel TV toestellen beschikken over alle mogelijke ingangstuners en zijn hierdoor toepasbaar op (gedateerde) coaxnetwerken en ook op UTP netwerken of glasvezel netwerken (IP-TV).

Wij leveren Hotel TV toestellen van het merk LG en Philips in de formaten:

 • 32 inch (geschikt voor Mobilehomes , kleine chalets en/of slaapkamers)
 • 43 inch (geschikt voor middelgrote chalets en hotelkamers en onderkomens)
 • 50 inch (geschikt voor grotere woon- of leefruimtes in chalets, appartementen en hotelkamers)
 • 55 inch (geschikt voor grote woon/leefruimtes, appartementen en grote hotelkamers)
 • 65 inch (geschikt voor restaurant/bar, grote woon/leefruimtes of als informatieschermen)

Er is een voet beschikbaar voor plaatsing op een TV meubel. Wanneer het TV toestel aan de wand wordt geplaatst vervalt de voet en zijn er passende wandbeugels beschikbaar voor vlakke wandmontage draaibare oplossingen (met beveiliging).

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de prijzen van de verschillende modellen of  maak een afspraak in onze showroom.

Informeer u gasten via de TV

Het nieuwe TV kijken met casten

Benieuwd welke professionele TV oplossing bij u past? 

Neem contact met ons op.

  image

  Een IPTV systeem is een TV systeem op basis van Internet Protocol (IP). Vaak toegepast in hotels en kantoorgebouwen waarbij de TV signalen op de bestaande data-infra wordt ingekoppeld. Een standaard IPTV systeem zoals ‘ digitale TV’ of een interactief IPTV systeem?

  Digitale TV
  image

  Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

  Casten
  image

  De manier waarop gasten TV kijken is veranderd. De mogelijkheid tot casten wordt door veel gasten als normaal beschouwd. Benieuwd naar de eerste professionele TV onafhankelijke cast oplossing in nederland?

  TV zenders
  image

  Er is een enorme keuze uit vele TV en Radio zenders welke doorgegeven kunnen worden. Diverse pakketten Nederlandse zenders aangevult met buitenlandse zenders, zenders die uw gasten wensen. Er is altijd een zender-pakket beschikbaar wat u het beste past.

  Start typing and press Enter to search