INFORMEER UW GAST BINNEN EEN HANDOMDRAAI

GENEREER MEER OMZET EN KLANTTEVREDENHEID DOORMIDDEL VAN ACTUELE INFORMATIE

Wanneer er nieuwe TV toestellen worden geplaatst én er wordt gekozen voor Hotel-TV toestellen dan is er bij de grote merken (o.a. LG en Philips) de mogelijkheid een informatieschil toe te voegen in uw eigen huisstijl.
In veel onderkomens staat een TV toestel centraal in de ruimte, dus voor elke gast zichtbaar en bereikbaar. De ideale manier om uw gasten te informeren over tal van zaken. De gast selecteert alleen de informatie waar op dat moment behoeft aan is.
Relevante informatie zet u zelf (als beheerder) op de startpagina zodat wanneer het TV toestel wordt aangezet dit direct wordt gezien door de gast. De informatie kan ook in groepen worden gezet, hierbij moet worden gedacht aan verschillen in onderkomens, informatie TV toestellen in de receptie of verschillen in de nationaliteit van de gasten.

Voor iedere locatie, park, hotel, appartementen is behoeft aan verschillende informatie en verschillend informeren van de gasten. Onderstaand een greep uit een aantal mogelijkheden

   Algemene park- of hotel informatie
   Actuele menukaart van restaurant
   Openingstijden (receptie, zwembad, restaurant, etc)
   WiFi code
   QR code bijvoorbeeld voor fietsen verhuur
   Gebruiksaanwijzing (koelkast, verwarming, magnetron etc)
   Speciale acties (per dag, weekend, week)

Op nagenoeg alle netwerken, ook bestaande (gedateerde) coaxnetwerken, is dit informatiesysteem te implementeren. Wanneer er LG TV toestellen worden geplaatst wordt de informatieschil toegevoegd via Pro:Centric en wanneer er Philips wordt geplaatst is dit de Command optie.

Lg hospitality TV – Hotel TV
Gasten verwelkomen via de
Gasten informeren via de TV
image

Een IPTV systeem is een TV systeem op basis van Internet Protocol (IP). Vaak toegepast in hotels en kantoorgebouwen waarbij de TV signalen op de bestaande data-infra wordt ingekoppeld. Een standaard IPTV systeem zoals ‘ digitale TV’ of een interactief IPTV systeem?

Digitale TV
image

Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

Casten
image

De manier waarop gasten TV kijken is veranderd. De mogelijkheid tot casten wordt door veel gasten als normaal beschouwd. Benieuwd naar de eerste professionele TV onafhankelijke cast oplossing in nederland?

TV zenders
image

Er is een enorme keuze uit vele TV en Radio zenders welke doorgegeven kunnen worden. Diverse pakketten Nederlandse zenders aangevult met buitenlandse zenders, zenders die uw gasten wensen. Er is altijd een zender-pakket beschikbaar wat u het beste past.

Lees meer over onze Hotel TV toestellen

Meer weten over hoe uw gast echt te informeren? 

Neem contact met ons op.

    Start typing and press Enter to search