Slimme oplossingen die werken

Oplossingen voor campings en jachthavens
Internet, WiFi en televisie

Op campings is internet (WiFi) niet meer weg te denken. De moderne recreant laat zijn reservering afhangen van de beschikbaarheid van snel internet (WiFi). Op Zoover wordt gekeken of de recensies omtrent het WiFi wel goed zijn. Erger, wanneer er geen of slecht WiFi is wordt dit uitvoerig omschreven.

Ook televisie is op bepaalde campings een must, goede kwaliteit van de Nederlandse publiek en commerciële zenders.

Internet (WiFi)
WiFi aanbieden op een camping of jachthaven vraagt doordachte keuzes door de recreatieondernemer. Vaak wordt er iets aangelegd en ingesteld dat het prima doet bij een paar gasten, maar vastloopt als een aantal gasten tegelijkertijd gaat internetten. Hertzinger biedt slimme WiFi oplossingen waarbij ook in het hoogseizoen voldoende gasten kunnen inloggen en snel internet hebben.

Internet zoals thuis !

Digitale televisie
De kosten van een digitaal ontvangststation zijn tot wel 80% lager dan de kosten van een analoog ontvangststation. Zo veel voordeliger dat al bij 40 aansluitingen een eigen digitaal tv-systeem voordeliger is ten opzichte van het ZIGGO aanbod (inclusief alle materialen en rechten). Naast een enorme kostenbesparing is de kwaliteit velen malen beter en kunnen er meer digitale kanalen worden aangeboden inclusief een eigen informatie kanaal.

Zoover recensies

Camping De Krakeling

Zoover recensie mei 2017

Vakantiepark de Heigraaf

Zoover recensie mei 2017

Lees meer over:

WiFi
image

WiFi is een eerste levensbehoefte geworden, WiFi moet van uitstekende kwaliteit zijn en snel werken. Dit zijn de eisen van de gasten welke vandaag een huisje huren. Het liefst een eigen WiFi modem met een vast wachtwoord.

Digitale TV
image

Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

Netwerk
image

Welk netwerk moet gebruikt worden voor TV? Is er al een netwerk of moet er een nieuw netwerk worden aangebracht.
Een coaxnetwerk, een UTP netwerk of toch een modern glasvezelnetwerk?

Aanvoer
image

Een langzame of helemaal geen internet aanvoer en er is toch internet nodig op een park, bedrijfsgebouw, woonhuis of camping?
Onze mogelijkheden; straalverbindingen, internet via satelliet, glasvezel.

Enkele gerealiseerde projecten:

Familiecamping Torentjeshoek

Op deze schitterende familiecamping gelegen in Drenthe kunnen de gasten vanaf heden gebruik maken van Wifi zoals men dat thuis gewend is. Het bestaande COAX netwerk is van een upgrade voorzien en [...]

Camping Ronostrand

Op camping Ronostrand heeft HERTZinger een nieuw WiFi systeem geïnstalleerd. Alle Access Points worden gevoed via de bestaande coaxkabel door gebruik te maken van onze Televes Coaxdata oplossing.

Landclub Ruinen

Landclub Ruinen is voorzien van internet en een wifi netwerk over het gehele park. De gasten in de vaste accommodaties maken gebruik van een eigen wifi modem. Met het nieuwe netwerk is zowel het [...]

Start typing and press Enter to search