Slimme oplossingen die werken

Oplossingen voor Bungalowparken
Televisie, internet en WiFi

Internet

Op een bungalowpark is de aanschaf van een internetsysteem vaak een discussiepunt: De woningen zijn in eigendom van diverse eigenaren, een aantal hoeft geen internet en wil daarom ook niet mee investeren. Onze Televes internet over coax oplossing is hier de uitkomst! Alleen de mensen die internet willen hebben investeren in hun eigen modem, de overige eigenaren hoeven niet te investeren.

Heeft u geen bestaand netwerk, dan zijn er ook draadloze oplossingen die werken met een modem per bungalow of chalet. Ook zijn er mogelijkheden met WiFi masten die zorgen voor WiFi over het gehele park.

Internet zoals thuis !

Televisie

Wij bieden meer digitale kanalen aan, waardoor u voor uw gasten een afgestemd pakket van televisiezenders kunt aanbieden. Naast het goede kwaliteit zijn wij ook zeer voordelig. Bij ons heeft u de garantie dat u ook in de toekomst voordelig TV kunt kijken met een zeer goed kwaliteit.

Het is zeer eenvoudig een eigen TV ontvangststation te plaatsen. De zenders worden ontvangen via satelliet, de ether (Digitenne), via glasvezel of via Kabel (bijvoorbeeld Ziggo).

Alle nieuwe LCD of LED TV toestellen kunnen direct de digitale TV programma’s ontvangen (zonder gebruik van een digitale decoder). Uiteraard is dit ook mogelijk met een losse digitale tuner voor oudere TV toestellen of zonder ingebouwde tuner.

Wij leveren alle verschillende technieken, leveren vele zenderpakketten en gebruiken nagenoeg alle bronnen, hierdoor geven wij u altijd het meest objectieve advies !

Lees meer over:

WiFi
image

WiFi is een eerste levensbehoefte geworden, WiFi moet van uitstekende kwaliteit zijn en snel werken. Dit zijn de eisen van de gasten welke vandaag een huisje huren. Het liefst een eigen WiFi modem met een vast wachtwoord.

Digitale TV
image

Digitale TV heeft als voordeel dat er veel zenders kunnen worden doorgestuurd met weinig apparatuur. De kwaliteit is heel goed en zelfs is er HD mogelijk. Doordat er moderne apparatuur wordt gebruikt is deze ook klaar voor toekomstige veranderingen of aanpassingen (4K TV, HEVC, H.265).

Netwerk
image

Welk netwerk moet gebruikt worden voor TV? Is er al een netwerk of moet er een nieuw netwerk worden aangebracht.
Een coaxnetwerk, een UTP netwerk of toch een modern glasvezelnetwerk?

Aanvoer
image

Een langzame of helemaal geen internet aanvoer en er is toch internet nodig op een park, bedrijfsgebouw, woonhuis of camping?
Onze mogelijkheden; straalverbindingen, internet via satelliet, glasvezel.

page 1 of 3

Start typing and press Enter to search