ArantiaCast

 

De eerste TV onafhankelijke professionele cast oplossing

 

Met de opkomst van WiFi-internet begonnen heel veel Recreatie en Hospitality ondernemers WiFi-routers te plaatsen om zo hun gasten te voorzien van internet. Met de snel veranderende wereld van dit WiFi internet bleek later dat dit niet de oplossing was. Een centraal gemanaged systeem was nodig om gasten te voorzien van internet zoals thuis en om u als ondernemer te ontzorgen. Deze snelle technologische verandering heeft ons laten zien dat het niet lukt om aan de vraag van een gast te voldoen, door even het één en ander bij de plaatsen, te vervangen of gebruik te maken van een scala aan producten binnen een park of hotel.

Met de opkomst van streaming TV en casten staan wij en u wéér voor zo’n zelfde splitsing. Gaan we de vraag van uw gast voldoen door simpel weg een Chromecast aan de TV te hangen? Of gaan wij dit als een totaaloplossing aanbieden waar inzicht, beheer en ontzorgen, net als bij het WiFi internet, centraal staat.

Met ArantiaCast is er de mogelijkheid alle TV’s op uw park of in uw hotel te voorzien van een cast oplossing. Het maakt hierbij niet uit of de TV’s verschillend zijn van merk, model of jaar het is op iedere situatie toepasbaar. Net als bij een Chromecast sluiten wij een kastje aan op de TV via de HDMI poort en maken wij hiermee van iedere ‘normale TV’ een ‘Smart TV’. Elke gast kan nu met de eigen mobiele telefoon of tablet, eigen content streamen naar het TV toestel.

Verborgen netwerk

ArantiaCast maakt gebruik van een verborgen netwerk zodat uw gasten niet de andere dongels of kamers zien.

Voor iedereen

Door een duidelijke uitleg is de ArantiaCast oplossing door iedereen te gebruiken. Van jong tot oud, iedereen kan zijn favoriete serie casten.

KLAAR en CASTEN !

U gast kan Netflix, Videoland, Prime Video, Disney +, ESPN, ViaPlay (Formule 1), enzovoorts nu casten naar het TV toestel.

ArantiaCast, hoe werkt het? 

Zoals gezegd is de essentie van ArantiaCast het inzichtelijk maken, beheren en ontzorgen van de castoplossing bij u op het park of in het hotel. Door het plaatsen van een centrale server creëren wij een omgeving welke het voor u inzichtelijk maakt wat het gebruik is van alle Casts. Met deze informatie kunt u voortijdig acteren en heeft uw gast de ervaring welke u hen wilt geven.

Door het gebruik van de server hebben uw gasten er ook geen last van dat ze bijvoorbeeld de cast van de buren zien, wat wel zo is bij het gebruik van losse Google Chromecasts. Uw gasten maken hierbij gewoon gebruik van het door u aangeboden internet en verbinden met de ArantiaCast door een code op de TV te scannen. Als zij dit eenmaal hebben gedaan volgt er een beknopte uitleg over hoe de telefoon of tablet te gebruiken voor de cast oplossing.

In de tijd waarin wij nu leven hebben de meeste mensen zelf al één of meer abonnementen afgesloten bij streamingdiensten. Met het aanbieden van de ArantiaCast oplossing hoeft u hen dus geen (streaming)content aan te bieden, maar brengt de gast dit zelf mee.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Arantia Cast? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende, COVID-19 veilige, demo.

    Start typing and press Enter to search