Ben jij binnenkort onze nieuwe Allround ICT Medewerker ?

Als Allround ICT Medewerker bied je ondersteuning aan de ICT servicedesk, waar klanten diverse technische storingen of andere IT-problemen kunnen melden.

Dankzij jouw inspanningen om de problemen te verhelpen, kunnen klanten weer met een gerust hart aan het werk. Wat betekent dit concreet? Als Allround ICT Medewerker lever je zowel remote (telefonisch en/of per mail) als onsite support. Zo kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om te helpen met het installeren van Wifi internetsystemen, doorvoeren van updates of repareren van hardware. Omdat de meldingen van incidenten vaak snel achter elkaar komen en flink van elkaar kunnen verschillen in intensiteit en urgentie, weet jij snel te schakelen. Je vindt het leuk om dagelijks veel klanten en collega’s te woord te staan en gaat hierbij een uitdaging niet uit de weg. Daar waar je het probleem niet zelf kunt oplossen, weet je de juiste mensen in te schakelen; je bent dan ook een echte team-player!

Wat verwachten wij van jou als ‘Allround ICT medewerker’?

  • Diploma MBO ICT Niveau 3 of 4
  • Relevante werk- of stage-ervaring (bijv. als helpdesk/servicedesk medewerker of werkplekbeheerder);
  • Certificaten als Microsoft, Cisco is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent flexibel en kunt goed zelfstandig werken
  • Een rijbewijs B is een vereiste in verband met combinatie werk binnen- buitendienst

Wat kan je van ons verwachten ?

  • Een goed (marktconform) salaris en uitgebreide pensioenregeling;
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. opleidingen, cursussen en certificeringen;
  • Een collega die jou desgewenst actief begeleidt/coacht in het behalen van jouw persoonlijke doelen;
  • Inspirerende kennissessies en andere leuke (sociale) evenementen, zoals vrijdagmiddagborrels;

Wie zijn wij?

Wij van Hertzinger lopen sinds 1987 voorop in de TV en WiFi-internet technieken. Met een team van +- 20 mensen voorzien wij recreatieparken, woningbouwcorporaties, hotels, etc. van kwaliteitsoplossingen. Onze kracht hierin ligt in onze persoonlijke “touch”. Wij proberen altijd een gezicht aan onze oplossing te hangen. Deze mentaliteit dragen wij ook door binnen het bedrijf, waar iedereen elkaar (echt) kent, met elkaar samenwerkt en elkaar blijft aansporen om voor de techniek van nu te blijven.  Hierdoor kom jij zo meteen bij een klant waar je alles kunt vertellen over wat jij hebt geïnstalleerd.

Zie jij jezelf al bij ons werken? Stuur dan je CV en motivatie naar info@hertzinger.nl. Ben je niet zo van de vele woorden, motiveer je dan in een video welke je samen met je CV opstuurt. Wij nemen dan binnen een week contact met je op !

Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan gerust in de middag naar 033-4610337 en vraag naar Margo !

Start typing and press Enter to search