HERTZINGER GAAT VERDER WAAR ANDERE STOPPEN

Ook dit jaar hebben we weer met een enthousiast team op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg gestaan.

We hebben een hoop bekende relaties gesproken en veel nieuwe contacten gemaakt.

Mocht u graag een afspraak bij u op locatie willen, schroom dan niet ons te bellen.

We komen graag naar u toe!

 

Wij zijn erbij! U ook?

HERTZinger staat natuurlijk weer op de Recreatie Vakbeurs.

We zijn gek op verbindingen en willen dan ook graag voor een lange periode met u verbonden blijven.

Natuurlijk de nieuwe relatie’s maar ook de reeds bestaande relatie’s willen we graag uitnodigen op onze stand op 26, 27 & 28 november te Hardenberg (10~18 uur).

Tot dan!

Bungalowpark Het Verscholen Dorp te Harderwijk

Wifi Internet in de bungalows op het park; “Het Verscholen Dorp”. We zijn met het bestaande coax netwerk als uitgangspunt aan het werk gegaan. Op zoek naar een betrouwbare oplossing voor de bewoners van de bungalows, die willen internet zoals thuis! Zowel computers, smartphones, tablet en natuurlijk Netflix op de televisie, alle divices kunnen gebruik…

Lees verder!

Duynparc Soest

Duynparc Soest is ondertussen voorzien van Wifi internet en TV over een bestaand en nieuw coax netwerk. Ook de nieuwe huisjes kunnen gebruik maken van het wifi signaal. Het is wel eens lekker… een mooi project en voor HERTZinger om de hoek.

Control ROOM 45

Gaat niet en kan niet… is niet vanzelfsprekend. Deze mobiele opdracht hebben we maar mooi gerealiseerd. TV en 4G internet in een control room. Deze wordt geplaatst op verschillende locaties zodat de tijdelijke overnachtingsplaatsen van Room 45 voorzien zijn van internet en TV. Vanmorgen geïnstalleerd en nu op weg naar Concert At Sea!

UplandParcs Bergblick Winterberg

Prachtige appartementen van UplandParcs te Winterberg zijn voorzien van LG tv toestellen. Deze TV toestellen beschikken over een ingebouwde satelliet tuner voor ontvangst van de Nederlandse en Duitse TV zenders én een kabel TV tuner voor aansturing van het hotel TV systeem (ProCentric).

Bungalowpark De Toverberg te Ermelo

Na renovatie van het bestaande coax netwerk, hebben we alle bungalows voorzien van een stabiel wifi netwerk. In iedere bungalow staat een coaxdata modem, die ervoor zorgt dat er in de bungalow draadloos internet beschikbaar is. Ook is het mogelijk om een vaste internet aansluiting te verbinden aan dit modem voor bijvoorbeeld een spelcomputer of…

Lees verder!